A Dancing with the Stars egykori gyönyörű szereplője G.w.M legújabb klipjében!

Rovat

Megosztás

Te vagy a hibás, mert nem becsültél meg, tudnom kell, kivel vagy, avagy a szakítópróbáról szól G.w.M legújabb videoklipje, melyben egy gyönyörű hölgy is feltűnik!

Curtis híres felfedezettje, G.w.M, azaz Varga Márk már egészen kiskorában elkezdett érdeklődni a zene iránt. Kezdetben hegedülni tanult, majd tizennégy éves korától vetette bele magát a rap dalok világába, melyek szövegeit saját maga írja a mai napig. Amikor befutott, még nagyon a TV világát éltük, nem úgy lehetett valaki híres, hogy feltöltött a YouTube-ra egy videót és máris népszerűvé vált, ezért meg kellett küzdeni. Fiatalon egyszer kiposztolt egy zenés tartalmat az internetre, mely annyira megtetszett Széki Attilának, hogy ehhez hasonló üzenetet írt neki: a következő dal ne G.w.M production, hanem Curtis production legyen! Ennyi elég is volt a fiatal tehetségnek, innestől indult be zenei karrierje, nem volt megállás!

A dalszöveg csak úgy jön, ihletből, melyek sorai a legviccesebb és legváratlanabb pillanatokban törnek elő, említette már sokszor. Leghíresebb dala a Hagyjál címet viseli, mely több mint tizenötmillió megtekintésnél jár a YouTube-on, de akadnak még bőven felkapott dalok, ilyen a Buraival közös szerzeménye, a Nem bánom, vagy az Opitz Barbis duó, a Megutáltam is. Munkássága a mai napig töretlen, legutóbb T.Danny, Kevin és Ginoka közreműködésével született meg a TikTok című sláger, mely már átlépte a milliós megtekintést! Az együttműködések után most solo dalt írt, hiszen pár napja érkezett a Mi titkunk, melyben nemcsak rap tudását, de énekhangját is megcsillogtatja!

„Szeretem még mindig, pedig csak egy idegen,
Hiába megy az idő, nem hagy még hidegen.”

Latinos hangzás, a szerelem, ami egyszerre tűzbe hoz és fáj, avagy érzelmi hullámvasút G.w.M legújabb dala. A rap után ismét hallhatjuk énekelni más stílusban is Márkot, aki egy igazi spanyolos beütésű muzsikával készült követőinek! A zeneszám még csak 4 napja jelent meg, de töretlenül az első a felkapottak között a YouTube-on! A videoklip koncepciója abszolút passzol a dalszöveghez, hiszen az egyik vágóképben még a gyönyörű Lissák Laurával láthatjuk felszántani a parkettet, ám a következő pillanatban már csak egymagában képzeleg, egyedül táncol. A hófehér ruhadarabok, a magányosan bolyongás is mind-mind az új kezdet és az egyedüllét szimbolikái.

Tudnom kell, gondolsz-e még rám, de közben el akarlak engedni, ezek mind a szerelem velejárói, dalolja az énekes. Veled is történt már olyan, amikor összetörték a szíved, de te mégis vágyódtál a partneredre?

Képek: facebook.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta