TOP 5 tévhit a tanárokkal kapcsolatban!

Rovat

Megosztás

Lehet szeretni a tanárokat, lehet ellenségként tekinteni rájuk, egy biztos, ők is csak emberek, ezt pedig sokan elfelejtik!

Hoztunk nektek 5 tévhitet a tanárokkal kapcsolatban!

A tanításon kívül más nem érdekli őket!

via GIPHY

Ugye ti sem gondoltátok komolyan, hogy csak a tanításnak élnek? Ahogy másoknak, nekik is van magánéletük, családjuk, hobbijuk stb.

Szeretik a kötelező olvasmányokat!

via GIPHY

Bár van egy központi tanterv, ami mentén tanítanak, az még nem azt jelenti, hogy mindennel egyet is értenek, vagy éppen minden feladott olvasmányt szeretnek.

Minden diákot ugyanannyira kedvelnek!

via GIPHY

Ahogyan nektek is van olyan osztálytársatok, akit jobban kedveltek, és olyan is, akit kevésbé, ez a tanárokra is igaz. Az viszont elengedhetetlen egy jó tanár esetében, hogy ne vegyétek észre a különbséget a bánásmódban!

Mindig egyértelműen tudják hányast adjanak!

via GIPHY

Sokszor vakarhatják ők is a fejüket a cifrább válaszok kapcsán! Főként a humán tárgyakat oktatók vannak ilyen szempontból nehéz helyzetben (egy matekfeladat megoldása egyértelműbb), ezért mindig arra törekednek, hogy a jegy, amit adnak, az adott diák tudását tükrözze.

Nyáron semmi dolguk sincsen!

via GIPHY

Legyen szó a bizonyítványok kiállításáról, a korrepetálásról, a táboroztatásról, az adminisztratív feladatokról, és még sorolhatnánk, a tanároknak nyáron is bőven akad feladata! A következő tanévre való felkészülésről nem is beszélve!

GIFek forrása: giphy.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta