A halálos szerelem pillanatnyi érzéseit örökíti meg Mayer Fanni új dala

Rovat

Megosztás

Mayer Fanni stílusosan Valentin-napra időzítette új klipes dala megjelenését. De ne gondoljuk, hogy a FYILY egy nyáltól csöpögős, romantikus ballada. Épp ellenkezőleg! A dreampop szerzemény egy egyszeri találkozásról és egy amolyan szerelem első látásra feelingről szól.

A vágy és a távolság okozta erősödő érzések nem ismeretlenek Fanni számára:

,,Elég hamar szerelembe tudok esni, »halálosan«. A kedvenc sorom a dalban az ‘I’m ten feet taller now with you in my life’ – ez képletesen szólva azt jelenti, hogy mindazok ellenére, hogy nem teljesedett be a szerelem, mégiscsak ‘több’ lettem általa, hozzáadott az életemhez, a személyiségemhez. Talán ez a függőségem, szerelemfüggő vagyok és lehetőleg legyen reménytelen.”

A dal elvont hangulatához egy álomvilágszerű klip is társul, melyben a történetmesélés helyett az érzésekre és az impressziókra helyeződik a hangsúlyt. A videót Szabó Szonja rendezte. Az operatőri munkáért Dobray Máté felelt, aki a klipben a férfi főszereplő is egyben. A hangulatot pedig csak fokozzák Kovács Sára styling munkái és Huszár Kata izgalmas sminkjei is.

A dalt Fanni Londonban rögzítette Mat Leppanen producer segítségével, és a brit The Animal Farm kiadó gondozásában jelenik meg.

A művész első dala, a Horizon két éve jelent meg, és egyből a hazai Viral Top50 lista 4. helyén landolt. Majd sorban következtek a mély és érzelmes dalok, mint a Grace N Dirt, a Stranger Things és a MISUSE. Ebbe a sorba illeszkedik most a FYILY, mely az énekes-dalszerző ötödik saját szerzeménye. A reménytelen szerelem illuziója pedig egy újabb szeletet mutat meg Fanni különleges és összetett személyiségéből.

Főkép: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta