Ezt nézed:  / Divat/Életmód / A híres divattervezők is ragaszkodnak magyar szupermodelljeinkhez

A híres divattervezők is ragaszkodnak magyar szupermodelljeinkhez

Nem hiába a mondás: a magyar lányok a legszebbek! Már a Fashion Week sem az igazi nélkülük! A New York-i divatbemutatón Kondás Kinga, Rajzák Kata, Hódosi Anita és Boldov Eszter is bebizonyíthatta, mennyire igaz is ez a pozitív előítélet.

Azonban nem csak ők, de egy ötödik magyar modell lány is feltűnt a színen, hogy idén is támogathassa a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb, AIDS-kutatásokra gyűjtő alapítványát. Ő nem más, mint Mihalik Enikő. A Fashion Week előestéjén rendezett jótékonysági aukción több mint 20 ezer dollár gyűlt össze a felajánlásokból, amihez nagyban hozzájárultak a békéscsabai modellünkről készült fotók is, melyek 120 ezer dolláros darabonkénti áron keltek el.

mihalik

A négy magyar szupermodell közül elsőként Kondás Kata lépett színpadra csütörtökön, ahol az Epson digitális couture kollekcióját mutatta be. A 11 tervezővel kooperáló cég új textilnyomtató technológiájának határtalanságát népszerűsítette. Ezek után a közönség Misha Nonoo, Tracy Reese és Venexiana divattervezők ruhadarabjait is megcsodálhatta Katán.

kondás kata

Boldov Eszter 6 körben is megmutatkozott, ugyanis Tia Cibani, Katie Gallagher, KYE, Zoe Jordan, valamint Alice + Olivia is modelljéül választotta ruhadarabjai reprezentálására.

boldov eszter

Marissa Webb tervezőnő nem bír meglenni Hódosi Anita nélkül. Mostanra gyakorlatilag a közönség el is várja, hogy újra lássa a már megszokott arcot, így Anita a februári Fashion Weeken a Banana Republic, Julia Restoin Roitfeld és a The Art Institutes kreálmányaiban is megmutathatta magát.

ha

Rajzák Kinga az utolsó fellépőként érte el a legnagyobb visszhangot szinte teljesen átlátszó ruhájával, melyet az egyéves pihenőjéről visszatért Erin O’conor tervezett.

rajzak

 

NYFW 2015
Büszke vagy a lányok nemzetközi sikereire?

Ha Te is nemzetközi karrierre vágysz, adj egy esélyt a szerencsédnek és egy profi csapatnak! Jelentkezz a Diamond Model RiverCast modellügynökséghez, mert nem elég álmodni, tenni is kell érte! 😉

 

Fotók: glamouronline.hu, divany.hu, washingtonpost.com, goonjuiet.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share