Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Középsuli Barbija meghódította Romániát is!

A Középsuli Barbija meghódította Romániát is!

Középsuli Barbi most megtapasztalhatja, milyen a munka a kamera túloldalán, hiszen ezerrel dolgozik munkatársainkkal Romániában, hogy nem sokára román nyelven is nézhető legyen a Középsuli sorozat. 

Lássuk, hogyan mit mesélt nekünk a sorozatban a tatai lányt alakító Barbi! 🙂

“Nagyon eseménydús a romániai tartózkodásunk, de minden percét élvezem. Még véget sem ért az utazás, de már most rengeteg élménnyel gazdagodtam.

Egy tehenészet látogatásával kezdtük, ami nekem egy új dolog volt, így nagyon élveztem. Szerintem ha vidékre vinne az utam, már egész jól boldogulnék.

barbi4

 

Előtte még megtartottuk a castingot, ahol én is segítettem a szereplőknek azzal,hogy biztattam őket, és beálltam pár helyzetgyakorlatba.

A forgatáson  egy egész más oldalról ismertem meg a munkafolyamatokat. Most nem szereplőként, hanem inkább segédként vettem részt benne, és elképesztő, hogy mennyi munkával és fáradtsággal jár egy forgatási nap. Minden tiszteletem azoké az embereké, akik ezt rendszeresen megcsinálják!

 

Nagyon örülök hogy eljöhettem ide, mert az a kis csapat akikkel jöttem, nagyon összekovácsolódott. Annyiból szerencsém van,hogy 4 pasival jöttem, akik nagyon kedvesen bánnak velem. Biztonságban érzem magam itt az idegen helyen, talán azt is mondhatom, hogy lesik minden kívánságomat. Nagyon megleptek egyik reggel engem, mert éppen készülődtem, sminkeltem a hotelszobámban, amikor kopogtak az ajtón. Meg is ijedtem, hogy “Jaj, már indulunk, és én még kész sem vagyok!” Kinyitottam az ajtót, és ott álltak a fiúk: egyik kezében egy tulipán, másikéban egy tábla csoki, egy másik kézben pedig egy túrórudi volt ‘Dots’ felirattal. Ez a látvány fogadott az ajtóban. Mosolyogtak és mondták hogy ezt neked hoztuk. Nem is tudom, mikor lepődtem meg utoljára ennyire, de eszméletlen érzés ez a törődés és szeretet, amiben itt lent vagyunk. Annyira megörültem, hogy rögtön posztoltam a saját Instagram és Facebook oldalamra is a képet. Sok új emberrel ismerkedtem meg, és megismerhettem a román nyelvű sorozat szereplőit, akik nagyon kedves emberek.”

1909770_1097446966985146_3615246595701776121_n

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share