Tudtad? 10 dolog a péniszről!

Rovat

Megosztás

Pénisz. Úgy érzed már mindent hallottál vagy tudsz róla, amikor kiderül, hogy csupa olyan dolog létezik még, amiről nem is gondoltad volna, hogy hozzá kapcsolható. Például ezek.

1. Erősebb, mint gondolnád

A kung-fu gyakorlatában bevett szokás, hogy a harcművészek a férfiasságukat is bevonják a gyakorlásba, így például képesek vele súlyt emelni vagy nehéz tárgyakat is elvontatni. Hogy mi értelme van ennek? Azontúl, hogy a férfi erőt bizonyítja, állítólag véd a cukorbetegség és a szívroham kialakulásától. Azért vannak jobb módjai is a megelőzésnek.

2. Osztályozható a teljesítménye

Tudósok felállítottak egy négy szintből álló osztályozó rendszert, ami segít megkülönböztetni mennyire tettre kész az akcióra a pénisz. A szinteket azok a tudósok alkották meg, akik a Viagrát tesztelték a kilencvenes években. Ezek a következők: kemény, de nem elég merev, nem elég merev a behatoláshoz, elég merev a közösüléshez, de nem maximálisan merev és végül a teljesen merev.

3. Érzékeny is tud lenni

Kutatások kimutatták, hogy a férfiak is ugyanolyan érzékenyek tudnak lenni az érintésre, mint a nők. És vajon hol található az a pont, ahol a legfinomabban kell megérinteni egy férfit? A pénisz alsó részén, közvetlen a makk alatt. Ez úgy hívják frenulum.

sex burning love ken marino tv

4. Veszélyt is hordozhat

A péniszen megtelepedhetnek olyan baktériumok is, amelyek egyenesen HIV fertőzéshez vezethetnek. Azért ne ess pánikba, de jó, ha tisztában vagy vele, hogy óvszerrel elkerülheted ezt a kockázatot.

5. Fájdalmas ébredést is okozhat

A reggeli jó reggelt erekció természetes dolog, de nem biztos, hogy mindig örömteli. Alvás közben többször is előfordulhat erekció, melyeket nem érzékelnek az alvó férfiak, de ritkán olyan is bekövetkezik, ami ébredéskor fájdalmas lehet.

6. A méretét megszépítik az emlékek

Jó hír az aggodalmaskodóknak. Egy másik kutatás kimutatta, hogy a nőket általában megcsalja az emlékezetük. Ha egy olyan péniszt kell felidézniük, amivel már volt dolguk, akkor általában nagyobbra emlékeznek, mint amekkora valójában volt.

sex andy samberg lewd

7. Piercingszerető testrész

A péniszbe helyezett piercing már nem újkeletű dolog, habár extrém testékszernek számít. Ha azonban ez a szíved vágya, megynyugtathatunk, rengeteg piercinget elbír egy férfi büszkesége. Ékes példa erre a világrekorder Rolf Bucholz, aki csak “ott” 278 darabot visel. Huh…

8. Édes fájdalom…?

Egy jól irányzott rúgás “oda”…valószínűleg sok férfinak nem ez a szíve vágya, ám sokan vannak, akik mégis kielégülést találnak benne. Ez is egy fajta szado-mazo fétis. Angolul ballbusting, a japánoknál Tamakeri.

9. Megcsavarodhat

Mármint a herék. A megcsavarodó herék nem csupán elviselhetetlen fájdalmat okozhatnak, de végzetes következményekkel is járhatnak, mint például a herevesztés. Egy ilyen csavarodás elvágja a vér áramlását, és ha nem segítenek rajta időben, az végzetes lehet. Ez kicsi korban vagy fiatalon fordulhat elő, illetve biciklistáknál nagy döccenőkkel járó terepen jelent rizikót.

10. Rossz döntésekbe vihet

Az erekció negatívan befolyásolhatja a józan ítélőképességet. Egy kísérlet során kimutatták, hogy izgalmi állapotban a férfiak hajlamosak meggondolatlan döntéseket hozni és, hát a férfiasságuk után menni….

Animation Domination High-Def sex cum sex fingers love

10 dolog a péniszről
Honnan tájékozódsz a szexről?

Képek: giphy, redorbit

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta