A Középsuli-fiúk megőrülnek Ariana Grandéért

Rovat

Megosztás

Ezúttal azt kérdeztük meg Középsuli című sorozatunk szereplőitől, hogy ők mely énekes/énekesnő, esetleg színész/színésznő az, akivel együtt töltenének szívesen egy teljes napot. Természetesen azt is megkérdeztük tőlük, hogy mit csinálnának velük. Kiderült, hogy a fiúk nagy Ariana Grande rajongók. 

Dominik több ismert személyiséget is fel tud sorolni, akikkel szívesen találkozna egy teljes napra, és valamilyen közös programot is el tudna képzelni velük.

Selena Gomezzel egy titkos helyre menne szívesen egy nagyot beszélgetni. Jason Derulo kollégája is szívesen lenne a Középsuli sorozat sztárja.

Dominik1

“Vele lenyomnék egy konkrét táncpárbajt, és fent táncolnék vele a színpadon a fellépésein”

– meséli a fiatal srác.

Adam Sandlerrel is szívesen összefutna egy nap erejéig, vele pedig a filmekből ismerős módon ökörségeket csinálna szívesen.

Végezetül pedig Ariana Grande az, akivel nagyon szeretne Dominik találkozni, őt elvinné egy igazi drága és puccos helyre vacsorázni.

“Vele szívesen menekülnék a paparazzik elől, majd egy buliban kötnénk ki, ahol egy állati nagyot partyzunk.”

– álmodozik Dominik tovább.

Ariana Grandéval Bende is nagyon szívesen találkozna, bár neki egy éjszaka is megfelelne a fiatal énekesnővel egy teljes nap helyett, és elhihetitek, hogy nem társasjátékozna vagy országvárosozna vele a Középsuli macsója legszívesebben. Habár Bende egészen pontosan konkretizálta nekünk, mit tenne a csinos énekesnővel, a többit inkább fantáziátokra bízzuk.

Bende_csók

Valamit tudhat ez az Ariana Grande, ugyanis a kérdésünkre, hogy ki lenne az, akivel eltöltene szívesen egy napot, Happy Tibi is őt választotta. De persze, ő inkább romantikusabb lenne, mint a macsó.

“Ariana Grandeval töltenék el szívesen egy napot, mivel számomra ő a tökéletes nő megtestesülése, mondhatni álomnő! Ha lenne vele egy napom, biztos vagyok benne hogy megpróbálnám az egész napot színes programokkal, esetleg néhol egy kis romantikával bearanyozni, hátha mégse annyira elérhetetlen”

– magyarázza a mindig jókedvű Happy Tibi.

Tibi1

Olivér az egyetlen kivétel, aki nem Ariana Grandéra hajtotta a fejét, ő az aranytorkú énekesnő helyett inkább Johnny Deppet választotta.

Olivér1

“Elmennék vele hajókázni, autókázni , ebédelni, mindenféle. Szeretnék minél többet tanulni tőle. Nagyon izgalmas ember és személyiség lehet, tuti tud egy csomó vad dolgot, amit nem is gondolnék”

– meséli a rosszfiút megformáló Olivér.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta