Barbi: Kezdek lemondani arról, hogy magánéletem legyen

Rovat

Megosztás

2017. január 9. /hétfő/

A Középsuli sorozat szereplői naponta kapnak annyi levelet, hogy már szinte eldugul a postaládájuk tőlük. De hogyan képzelték el ezt az egészet az egész sorozat előtt? Mit gondoltak, milyen lesz majd, miután ismertek lesznek? Ezt mesélik el nekünk másfél évvel a sorozat indulása után szereplőink. 

Bende

“Régen mindig úgy gondoltam, hogy az ismert emberek élete fenékig tejfel. Nekik sose lehetnek gondjaik, mindig sok pénzük van, azt csinálnak, amit akarnak a világban, mert senki sem állíthatja meg őket. Mióta egy apró szeletet kaptam ebből az életből, azóta gyökeresen megváltozott a véleményem. Aki ismert, annak igenis lehet gondja az életben. Sőt, talán még több is, mert ott van a folyamatos stressz az életünkben

– magyarázza Bende.

Bende_szemelyes

Aki egy kicsit is ismerte válik, és akire egy kisebb- nagyobb közönség felnéz, annak rendkívül óvatosnak kell lennie a világban. Manapság a legtöbb pénzt ruhára költöm, mert félek attól, hogyha meglátnak az utcán, és nem hozom a legjobb formám, akkor már el is ástam magam 1-2 ember előtt. A tapasztalatom összefoglalva, az hogy ismertnek lenni a legpazarabb és a legrosszabb dolog egyszerre”

– egészíti ki nyilatkozatát a macsót megformáló fiú.

Barbi

“Hasonlóképpen képzeltem el az ismeretséget. Odajönnek hozzám képet kérni, aláírást, valamikor még sikítanak is, ha meglátnak. Eszméletlen érzés! Mindig is erre vágytam valamiért. Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, ilyen gyorsan valóra válik az álmom. Klipekben szerepelhetek, kartonbábut csinálnak rólam, lerajzolnak, cuki leveleket írnak nekem, kézzel is és az interneten egyaránt. Ezek nagyon jó dolgok, és folyamatosan motiválnak arra, hogy jó példát mutassanak, hiszen sokszor mondják, hogy példaképük vagyok. Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy ennyi a rosszindulatú ember, akik mindenbe belekötnek, de tényleg a legapróbb hibádból is akkora felhajtást tudnak csinálni, hogy az eszméletlen.

– meséli a tizenkilenc éves gödöllői lány.

Barbi

Valamint arra sem számítottam, hogy a magánéletem valamilyen szinten megszűnik. Bármilyen fiúval felrakok egy képet, azzal én már rögtön járok, együtt vagyok,  de még biztos, hogy le is feküdtem. Holott csak annyiról van szó, hogy a fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal. Nagyon kíváncsiak az emberek, ezért nem hibáztatom őket, de furcsa, hogy meg kell fontolnom minden nyilvános lépésemet, gondolok itt arra, hogy kivel mutatkozok, mit csinálok, kivel rakok fel képet, mert figyelnek, és ez picit ijesztő, meg egy picit jól is esik, még nem tudom hova rakni a dolgot. Lényeg a lényeg arról, hogy nekem tényleg magánélet legyen a magánéletem, arról már kezdek lemondani, de az emberektől kapott szeretet azt hiszem megér ennyi áldozatot”

– teszi még hozzá Barbi.

Happy Tibi

Tibi1

“Teljes mértékben örülök hogy ismertté váltam és mindenképpen szeretném kihangsúlyozni, hogy sokkal több pozitív dolgot tapasztalok, mint negatívat, de sajnos elsősorban a legfontosabb, hogy hirtelen rengeteg haverom lett, olyanok, akiket eddig is ismertem valahonnan, de eddig nem is foglalkoztak velem, és most nagy haverok, és hiába jó pofizok velük, tudom, hogy csak azért lettem újra barát, mert ismertebb lettem, mint azelőtt voltam. A másik nagy probléma a lányok terén van, nem tudhatom, hogy csak azért akar velem ismerkedni, mert közszereplő lettem hirtelen, vagy tényleg tetszek neki, és ez hatalmas bizonytalansággal tölt el minden egyes megismert lánynál. Naponta jelölnek be csinosabbnál csinosabb lányok, de már félek, hogy most azért, mert láttak a YouTub-on, vagy miattam, és ez elég nagy hátrányként fogom fel”

– meséli negatív tapasztalatait a való életben már leérettségizett fiú.

A cikksorozatunk holnap, azaz január 10-én, kedden folytatódik, amelyben újabb szereplők mesélnek arról, hogy hogyan képzelték az ismertséget, és milyennek élik meg most. 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta