Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Középsuli legnagyobb kérdése: kirúgják Bendét?

A Középsuli legnagyobb kérdése: kirúgják Bendét?

2015. november 23. /hétfő/

Tegnap este a szokásos időben megjelent a Középsuli legújabb, ezúttal a tizenkettedik epizódja. Az epizód legnagyobb kérdése most az, hogy vajon Bendét kirúgják-e a suliból, vagy maradhat-e, és valamilyen kisebb büntetéssel zárul-e a fegyelmi tárgyalás.

Az október 18-i forgatáson két vendégszereplőnk is volt: Bánki Beni, a Ki Mit Tube győztese és Boldzer, YouTube videós. Mindketten saját magukat alakították, Beni megtetszett Zsófinak, Zsanett még autogramot is kért tőle, Beninek viszont a mostanában vad fogyókúrába kezdett Korinna tetszett meg, így Korinna arra a következtetésre jutott, hogy megérte az elmúlt időszakban fogyókúrázni.

Dominik ezúttal verssel próbálta meghódítani Julit, úgy tűnik, hogy a rímelő sorok sem hatották meg a rámenős lányt, ugyanis ő még mindig csak Bendéért van oda.

 

Romi vagyok, mint Rómeó,

Sokkal jobb, mint Ronaldo.

Szeretlek téged,

Mint madarat az égen.

Gyere velem ebédelni,

Elviszlek majd menüzni,

Virágot szedek a réten,

S csokorba teszem szépen.

Krisztosz bá’ bejelentette, hogy Cooper-tesztet kell végezniük a tesiórán, összesen 24 percet kell futniuk: “az első 12 percet mérjük, a második 12 pedig ajándék”.

A tegnapi napon forgattuk le a következő két epizódot is, melyeket december 6-án és december 20-án láthattok oldalunkon és YouTube csatornánkon majd. Ezekből kiderül, hogy Bende maradhat-e, Dominik legújabb próbálkozását is megtekinthetitek, valamint egy zenekar, a No Respect is a képernyőre kerül majd, remek zenét csinálva Magyarország kedvenc osztályának buliján, illetve még egy meglepetésvendéggel is kedveskedünk a számotokra.

Kirúgják Bendét?
Szerinted kirúgják a suliból Bendét?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share