Nóri, a Középsuli sorozat rajongója

Rovat

Megosztás

Havonta egy egész vasárnapot töltünk a forgatási helyszínen, hiszen rengeteg munka van két a sorozatrész leforgatásával. Többünknek feltűnt, hogy egy kedves lány egyre gyakrabban sertepertél körülöttünk. Végül szóba elegyedtünk vele. Nóra a Középsuli sorozat nagy rajongója, aki mérhetetlen örömmel ücsörög a szereplők között, miközben zajlik a forgatás, Krisztosz bá pedig okosságokkal látja el őt. 🙂

Milyen szerinted a Középsuli?

Izgalmas és hétköznapi dolgok történnek benne. Ez tetszik nekem.

Hogyan kerültél a Középsuli szereplők közelébe?

Oda járok énekre, ahol forgatják a sorozatot.

Kit vettél észre először?

Elmesélem az egészet. Megérkeztünk énekre a nővéremmel, ő viszont nem akart velem feljönni, mert hangos hangokat hallottunk az emeletről. Én fölmentem és hirtelen megláttam a Középsulisokat. Remegni kezdtem és majdnem összeestem. Na jó ez csak vicc volt! 🙂 Lerohantam a nővéremhez, és mondtam neki, hogy ott vannak fönt a szereplők. Erre azt válaszolta: Az, akiket Te szeretsz? mondtam, hogy igen, ők! 🙂

Utána visszajöttél a forgatásra?

Visszajöttem, odamentem mindenkihez és elmondtam nekik, hogy a Középsuli a kedvenc sorozatom. Krisztosz bá odajött hozzám és jót beszélgettünk.

Ki a kedvenc szereplőd?

Nem tudok választani, mert mindenkit nagyon szeretek. Olivért azért, mert vicces beszólásokat mond, Krisztosz bá-t, mert viccesen üvöltözik. Kata tanárnőt azért, mert nagyon jól játssza a szerepét. Paulát, mert cuki. A múltkor is nagyon cukin nevetett, amikor itt voltam.

12270121_10203587804255369_1166107225_n

Ki az, akihez még közelebb kerültél Krisztosz bá-n kívül?

Igazából nem mondom, hogy sok emberhez közelebb kerültem, mert csak Krisztosz bá volt, aki odajött hozzám. Olivérrel beszélgettem még egy kicsit, de Bende sajnos még nem jött oda hozzám. Kata tanárnővel és Rozival most beszéltem, Zsombitól pedig kaptam egy autogramot. De most majdnem mindenkitől kérek az osztálytársaimnak!

Mi a legnagyobb álmod?

Az egyik már teljesült: találkoztam Violettával, a másik pedig, hogy benne legyek egy Középsuli jelenetben.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,705RajongóLike
179,675KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta