A Középsuli operatőre életet mentett!

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozat operatőrét már bemutattuk nektek oldalunkon, ezúttal viszont nem a munkásságról kérdeztük, hanem arról a hihetetlen történetről, melyet átélt, melyben nemcsak néző, hanem szereplő is volt egyben, sőt, alakította is azt!

Sokszor azt gondoljuk a filmek izgalmait nem élhetjük át, mert a fantáziák a filmvásznon mutatnak jól! Igen ám, csak azt felejtjük el, hogy az igazán jó és időtálló történeteknek mindig van valóságalapjuk!

Elképesztő dolog történt Szabó Rolanddal, a Középsuli operatőrével!

Mikor párjáért indult Jászberénybe autóval, az úton arra lett figyelmes, hogy egy zaklatott nő fut felé a kezeivel kalimpálva, segítséget kérve. Megállt neki, felvette, de arra nem számított, hogy mi történik ezután!

,,Reggel, amikor felkeltem még nem gondoltam, hogy életet mentek.”

Autós üldözésbe keveredett!

A bajba jutott nőt férje üldözte egy másik autóval, ezért Roland kénytelen volt rátaposni a gázra, és manőverezéssel lerázni.

,,Miután hagytam, hogy megelőzzön egy gyors ipszilonnal visszafordultam.”

Miután sikerült leráznia, az utasa elmondása alapján pszichopata férfit, bevitte a megmentett nőt a helyi rendőrkapitányságra.

Tanúként hallgatták meg!

Mint kiderült, ez az ügy sokkal nagyobb annál, amit elsőre Roland képzelt, így ott marasztalták és a bűnügyi nyomozók kihallgatták. Később, mikor tárgyalásra kerül a sor, szintén tanúként fog szerepelni az üldözött nő ügyében.

A történet tanulsága pedig, Roland szavaival élve:

,,Tényleg bármi, bármikor megtörténhet!”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta