A Középsuli tánctanárát meg kell hódítani

Rovat

Megosztás

Kovács Angéla hat éves korában kezdett el táncolni és azóta is ez tölti ki az élete nagy részét, mondhatni, a tánc a mindene. Emellett modellkedik, forgatásokon és fotózásokon vesz részt. A Középsuli sorozatban az új osztállyal debütált!

AZ ÚJ OSZTÁLY bemutatkozó részében rögtön láthattunk is tőle egy lélegzetelállító táncbemutatót, Dominik közreműködésével, ami nemcsak a diákoknak, hanem Krisztosz bá’-nak is nagyon tetszett! De lehet a tesitanárnak Angélánál esélye?

Angéla egy igazi romantikus alkat, szereti, ha meghódítják!

,,Értékelem az odaadást és az őszinteséget. Higgadt típus vagyok, de mindig kiállok magamért. A környezetem úgy jellemez, hogy kedves vagyok és nem félek az érzéseimet kimutatni.”

A tánccal tudja magát igazán kifejezni!

Angéla többműfajos táncos, aki mindig próbál minden stílusban helytállni. Az utóbbi időben a show- és revütánc játszik nagy szerepet az életében. A célja az, hogy egy saját show-tánc csapatot alakítson, akik tele vannak ambíciókkal és szeretnének fejlődni.

Imád főzni, amit anyukájától tanult és hobbi szinten lovagol, miközben a furcsaságoktól sem mentes!

Minden reggelt egy nagy bögre tejeskávéval szereti kezdeni, de kizárólag fehér bögrében szervírozva issza a kávét, mivel a sötét színű poharaktól irtózik.

Ezt olvastátok már? Így kell virágnyelven udvarolni?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta