Ezt nézed:  / Hírek / Suli / A lány, aki milliárdos lett – tévedésből

A lány, aki milliárdos lett – tévedésből

Iphone-ok, bulik, repülőjegyek, ruhatár frissítés – Te mit tennél, ha milliárdok landolnának a számládon?

Féltékenység buktatta le a 27 éves egyetemi hallgatót, aki 14,1 millió randot költött el, ami tévedésből landolt számláján.

Forrás: giphy

2017 június elején egy egyetemi hallgatókat támogató szervezet tévedésből rendkívüli nagyságú összeget utalt Sibongile Maninak. Napokon belül, a hétköznapi lányból, divatorientált hercegnő lett, barátnőivel együtt.

Forrás: mzansistories

Amikor a haverok is Iphone-t kaptak, repkedtek a repjegyek, az italmeghívások, és a partyk egyre nagyobbak, őrültebbek lettek, ellenségessé vált azok számára, akik nem részesülhettek benne.

Forrás: giphy

Samkelo Mqhayi, egy riválisa kezdett gyanakodni rá, amikor megváltozott a hajviselete egy olyan formára, aminek elkészítése 3000 randba kerül. Olyan életstílust vett fel, amilyet nem engedhetett volna meg magának. A sok gyanakvás felkeltette az IntelliMali igazgatója figyelmét, és a WSU-hallgatók NSFAS-kifizetéseit kezelő vállalat elmondta, hogy hibásan fizetett, és kivizsgálja a csalás eseteit.

A Daily Dispatch magazin írta, hogy a diákok az ételre fordítható pénzt diákigazolványra rakják fel, és utalványként működnek; de kicserélik készpénzzel és akár ruhaboltokban vásárolják le. Ez pedig a támogatás – nem helyes úton való- felhasználása.

Manit lopással vádolták. Ő arra hivatkozik, hogy a hibát nem ő követte el. Ellenben, hiba történt, így az egyetemnek biztosítania kell, hogy visszafizeti azt, amit elvett azoktól, akiknek valójában járt volna ez az anyagi támogatás.

A lány, aki milliárdos lett – tévedésből.
Te mit tettél volna a pénzzel?

Borítókép:ijozi.co.za

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share