Ezt nézed:  / Színes / SZAVAZÁS: szerinted melyik tinifilm lesz 2018 legjobbika?

SZAVAZÁS: szerinted melyik tinifilm lesz 2018 legjobbika?

Ebben a cikkben öt olyan fiataloknak szóló filmet mutatunk be, amelyek a következő naptári évben jelennek meg. Egészen pontosan kettő januárban, három pedig márciusban, úgyhogy nem is kell olyan sokat várnunk rájuk, hogy láthassuk őket.

Ráadásul a cikk végén egy szavazás is lesz, kíváncsiak vagyunk, hogy nektek melyik film tetszene a legjobban, úgyhogy, ha mindegyik előzetest megnézted, akkor ne lépj még ki, hanem legalul szavazz a kedvencedre! Ha egyik sem tetszene, de te már találtál magadnak filmet jövőre, legalul kommentben megírhatod nekünk a film címét, vagy belinkelheted az előzetesét.

A most következő filmek ABC-sorrendben jönnek, tehát a sorrend nem a mi véleményünket tükrözi, vagyis ez nem egy általunk összeállított ranglista.

Mindegyikhez lefordítottuk magyarra a hivatalos előzetest. Ha a felirat nem indul el automatikusan a videón, kattints a jobb alsó sarokban lévő “CC” jelzésű gombra.

Every Day

(megjelenés: 2018. február 23.)

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy ‘A’ nevű lélekbe, egy vándorló lélekbe. ‘A’ minden egyes nap egy új testben ébred és minden egyes nap egy-egy másik életet él.

 

Love, Simon

(megjelenés: 2018. március 16.)

Mindenki megérdemel egy igazi love story-t az életében, Simon is, viszont az ő helyzete bonyolult: senki sem tudja, hogy meleg és ráadásul azt sem tudja, hogy ki lehet az az anonymus osztálytárs, akibe online beleesett.

 

Midnight Sun

(megjelenés: 2018. március 23.)

A tinédzser Katie egy súlyos betegségben szenved, túl érzékeny a szervezete a napfényre, ezért nappalokat csak a házban töltheti, speciális ablakokkal körülvéve. Az éjszaka viszont az övé, ekkor imád a szabadban zenélni. A lány évek óta odavan egy fiúért, aki mindig a házuk előtt deszkázik el edzésre menet, de sosem találkoznak. Egy éjszakán azonban sikerül a találkozás.

A főszerepben a Disney Shake It Up sorozatából megismert Bella Thorne.

 

Ready Player One

(megjelenés: 2018. március 30.)

2045-re már a Föld lakosságának nagy része nyomorban él. Túlnépesedés, szennyezés, korrupció és klímaváltozás: ezek a legnagyobb gondok. Hogy az emberek elhagyatottság-érzését csökkenteni tudják, kifejlesztettek egy OASIS nevű virtuális valóságot, ahol az emberek kedvükre tanulhatnak, dolgozhatnak és szórakozhatnak.

Wade Watts, az ohio-i Columbuson lakik, és benevez az OASIS megálmodójának játékára, ami arról szól, hogy meg kell keresnie egy húsvéti tojást a virtuális valóságon belül. Ha sikerül neki, övé lesz félbillió dollár és a jog, hogy ő irányítsa az OASIS-t.

 

The Open House

(megjelenés: 2018. január 19.)

Egy anya és tinédzser fia fenyegető erők között találja magát, amikor egy új házba költözik a család.

A főszerepben a 13 Reasons Why (13 okom volt) sorozatból megismert Dylan Minette, aki ott Clay-t alakítja.