A pompa, a csillogás, a kikera, interjú Pankotai Petivel

Rovat

Megosztás

A TikTok sztár, aki imádja a hiper-szuper outfiteket, aki már önmagában a pompa, a kikera, interjú Pankotai Petivel.

Mi motivált arra, hogy TikTok csatornát készíts?

„Unalomból kezdtem el, nem voltak barátaim, egyedül éreztem magam és arra gondoltam, így hátha könnyebb lesz.”

Az egyik hétvégén otthon voltam még kollégista koromban és nagyon egyedül éreztem magam. Nem nagyon voltak barátaim, így megpróbáltam valamivel betölteni ezt az űrt. Így született meg a TikTok csatornám, amit a mai napig nem bánok! Egyre több like és komment érkezett, amiből éreztem, hogy hoppá, elindult valami, szeretnek engem az emberek.

Mi hozta meg neked a sikert?

„Én befutottam, a sztár, a híresség, aztán a csatornám kinőtte magát, mint egy szép fa.”

Készítettem egy videót, amiben egy színváltós póló volt rajtam, aminek mindig más árnyalatai voltak. Rövid időn belül 26.000 ember likeolta, nagyon felkapták. Szimplán egy trash tartalomról beszélünk, de a mai napig nagyon nézett. Onnastól kezdtek el özönleni a követők. Először megijedtem, hogy mi fog történni velem, aztán szimplán megpróbáltam úszni az árral. Nem mondom, hogy egyszerű, mert negatív kommentek mindig vannak, de megtanultam az évek alatt, hogy fogadjanak el olyannak, amilyen én vagyok.

Hogyan kell elképzelnünk egy videó gyártást?

Én vagyok a mindenes is! Nagyon egyszerű technikám van. Egy óra alatt letudok egy heti videós anyagot. Nem vagyok az a típus, aki minden nap leül videózni. Inkább felveszek mindent egyszerre. Kikera, maskara, pacek outfit, fények, csillogás, és már indul is a kamera. Vágni keveset szoktam, telóval veszel fel mindent.

Van olyan videó, amire a legbüszkébb vagy, illetve olyan tartalom, amit ma már letörölnél?

Van egy olyan videóm, amit több, mint egymillióan néztek meg, arra nagyon büszke vagyok! Ez kb most lesz egy éves, a lényege: a videó egy angol hangú tartalom, amit eltátogtam lényegében, csak előadtam magam, vicces volt, rövid időn belül meg lett a 10.000 like rajta, akkor már láttuk, hogy ez bejött. Törölni semmit sem töröltem le, talán van 1-2 videó, amit vázlatba tettem a kezdetek óta, mert évek alatt azért sokat változtam, de mindegyik én vagyok, a kikera, a pompa, szeretem az életemet.

Hobbi vagy munka a TikTok?

Mondhatni, mindkettő. A legjobb dolog a világon, ha az a munkád, amit imádsz! Idén tavasszal végeztem a suliban, én aztán nem szerettem tanulni. Az a diák voltam, aki a leghátsó padban ült és telefonozott egész órán. Nem tud lekötni, sosem vett rá a lélek arra, hogy én könyveket lapozgassak. Tanulást így aztán nem is tervezek, inkább ami nagyobb cél, hogy felköltözzek Budapestre, ez viszont még a jövő zenéje.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta