A ROAD fontos mérföldkőhöz érkezett

Rovat

Megosztás

A ROAD bejelentette, hogy 17 év után tagcsere lesz, Szabó Erik dobos és a zenekar útjai elválnak.

Erik az elmúlt időszak kapcsán beszámolt arról, hogy sok minden történt körülötte, körülöttük, ami egy kis megállásra és gondolkozásra kényszerítette. ,,Meghoztunk egy döntést, ami, úgy vélem, jelenleg megkerülhetetlen számomra, így 17 év után a zenekarral közös utunk külön válik.”

Az utóbbi időben Erik egyre több késztetést érzett arra, hogy valami újba kezdjen, valami újat engedjen be az életébe. Mint írta, változott ő is, a körülmények is, amikhez alkalmazkodnia kellett, és ezáltal teljesen máshogy látja már a világot maga körül, más dolgok kerültek a fontossági lista élére.

,,A továbbiakban szeretnék első sorban az egészségemre, a magánéletemre, a családomra koncentrálni, most ez a legfontosabb számomra. Szeretném újabb kihívások elé állítani magam, fejlődni, az élet más területein is sikereket elérni. Szerettem zenélni, szerettem a színpadon állni, és szerettem azt az utat, amin Ti végigkísértetek engem, de itt az ideje, hogy másban is kipróbáljam magam.”

Az elmúlt 17 év, a ROAD zenekar tagjaként Erik számára igazi hullámvasút volt, sosem unatkozott, rengeteget dolgozott, aminek meg is lett az eredménye. A srácoknak további sikereket kíván, sok erőt és boldogságot, de mindenek előtt megköszönte nekik a támogatást, mint mondta: ,,szeretetetek nélkül a zenekar és én sem lehetnék ott, ahol…”.

A ROAD közleményében azt írta, hogy egyetértésben határoztak a különválás mellett, így békében, barátságban búcsúznak Eriktől, külön utakon folytatják tovább az életüket.

,,Azt éreztük magunkon egy ideje, hogy már nem olyan hévvel álltunk Erikkel egy-egy új kihívás elé, nem volt már az a régi tűz, az a rendületlen, együtt győzni akarás, se az a hit se az az erő, mint ami régen. Fontos, hogy az ember úgy élje az életét, azt az utat járja, ami boldoggá teszi, ahol megleli a lelki békét, ami feltölti, ami élteti!”

A zenekar tagjai: Imi, Goya és Máté, ahogyan eddig is, ezután is mennek és csinálják tovább, megélik az álmaikat a ROADban, a ROADdal!

Azt is elárulták, hogy készül az új nagylemez, hamarosan sok izgalmas infóval jelentkeznek, mutatnak majd új dalt, új klipet és az is kiderül nemsokára, mikorra várható az új album megjelenése.

Mint írták, biztosak abban, hogy hamar megtalálják majd az új ‘játszópajtásukat’ és amikortól már újra lehet, Road koncertre is várják a rajongókat! ,,Ne feledjétek: AMI NEM PUSZTÍT EL, AZ MEGERŐSÍT!”

Képek: sajtófotók

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta