a szentendrei zenekartól fog dübörögni a Monyo Land!

Rovat

Megosztás

A hazai trash műfaj profi megtestesítői felszántják a színpadot egy hatalmas koncert erejéig, a Ricsárdgír zenekar a Monyo Landben fog tarolni idén augusztus 7-én, jegyeket vásárolni ÉR!

A Ricsárdgír zenekar 2010-ben alakult Szentendrén, önmagát art-fart poppot játszó összművészeti haccacáréként aposztrofálja. A budapesti underground egyik kortárs meghatározó produkciója, a magyarországi trash, mint műfaj tökéletes megtestesítője és talán megújítója. Az elmúlt pár évben közel háromszáz klub és fesztivál koncertet adtak, felléptek már minden fontosabb országosan is ismert klubban és fesztiválon, de ugye mi számít fontosnak?

A zenekarnak eddig három lemeze jelent meg. Harmadik lemezük 2019 decemberében debütált a Rise of the Koala. Az amerikai MTV azt írta róluk, hogy „the funniest band in Hungary is here” – bármit is jelentsen! Az Index szerint a 2017-es év legjobb klipje a Mindenki Boldog. Talán igaz is! A 2019-ben megjelent Szintis Lacit meg nem is kell magyarázni.

FIGYELEM! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják. 18 éven aluli vendégek védettségi igazolvány nélkül látogathatják csak a rendezvényeket, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében.

Forrás: Monyoland

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta