Vegyél szigetet olcsón

Rovat

Megosztás

Pamkutya nemrégiben közzétett videójában megosztja velünk, mégis hol – mennyiért érdemes szigetet vásárolnunk. Ha eddig még nem gondolkoztál el ezen, most megtudhatod – milyen lehetőségeid vannak!

A legnépszerűbb terület a Karib tenger, hiszen ott állandóan nyár van, s egy percre sem szűnik a csodálatos D-vitamin táplálás. Azonban a területválasztáson belül fontos átgondolnod azt is, hogy egy teljesen berendezett szigetet szeretnél venni, – avagy egy teljesen lakatlan – vadállatokkal teli szigetet vásárolsz meg. Ezt körülbelül úgy képzeld, mintha egy teljesen felszerelt s berendezett lakást vagy egy totál üres lakkandit vásárolnál/bérelnél ki.

És ha már itt tartunk, nem csak eladó/bérelhető ingatlanoknak van honlapjuk, hanem természetesen a szigeteknek is, ahol ugyanúgy használhatod a szűrőt, mint ingatlankeresés esetében. Csakhogy itt nem olyan szűrőket találsz, mint “kisállat hozható” vagy “bútorozott”, hanem például “kifutópályával vagy anélkül” tudod szűrni őket.

Az egész világon a legdrágább eladó sziget a Thaiföldön található RANGYAI sziget, ami 49 milliárd forint.

Azonban vannak jobb vételek is, ahol szintén a zsebünkbe kell nyúlnunk, de legalább kifizetődő élményt és “terméket” kapunk. Itt van például a Cave Cay sziget a Bahamákon.

Azonban ha nem szeretnél messze utazni, találni Horvátországban és Olaszországban is sziget, melyek 180 millió körül mozognak.

Ha érdekel még, mik közül választhatsz, csak kukkants bele Pamkutya jól összeszedett videójába!

Képek: Pixabay

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta