A tövis Essem életének egy darabja

Rovat

Megosztás

Az idő sosem fog megállni, Essem abban reménykedik, a rózsa talán egyszer biztosan kinő, ám előtte végig kell menni a szúró töviseken de hány lánnyal…

„Nem állhat meg az idő, a tövis az életemnek a darabja, a rózsa egyszer kinő, de én maradok a szívemnek a rabja. Nem állhat meg az idő, a tövis az életemnek a darabja, a rózsa egyszer kinő, de én maradok a szívemnek a rabja.”

Szívtépős kapcsolatok, megannyi szakítás, az a bizonyos lány, aki olykor egy gyönyörű hattyú volt, mára már csak tövisként funkcionál Essem életében. A zenei partner Hero, és egy vadító hölgy is szerepel a videoklipben, aki fején töviskoszorú oly meglepő módon. Vörös rúzs, füstös smink, nem semmi! A koncepció teljesen a párkapcsolatok nehézségeire, és a szakítások fájdalmaira koncentrál.

Hányadik esélyt érdemes még adni a párodnak, amikor már azt érzed, nincs értelme a kapcsolatnak, mert ígyis-úgyis mindig csak szakítás lesz a vége…

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta