A vakrandik veszélyei

Rovat

Megosztás

Szoktál interneten ismerkedni? Találkoznál a chatpartnereddel? Lássuk, mi vár rád, ha ismeretlenül belevágsz egy vakrandiba!

Forrás:giphy

 

Van egy srác, akit online ismertél meg. A nap minden percében beszélgettek. Kíváncsi rád, keres, meghallgat. Ha esetleg eltűnne pár percre, folyamatosan figyeled a telefonod, hátha ír. Amikor végre megtörténik, akkor pedig le sem tudod venni a szemed a sorairól.

Forrás: giphy

 

… és egyszer csak randira hív!

Forrás:giphy

 

Még sosem láttad a valóságban, de nagyon szeretnéd megismerni. A sok online beszélgetés miatt ragaszkodsz hozzá, és belül még egy kicsit meg is szeretnél felelni neki. Ezen a ponton pedig úgy érzed, bármit megtennél, amire megkér.

Ha ezeket tapasztalod, felejtsd el a tagot!

  • Kevés képe van fent, és neked sem küld, mondván “nem szeretem a selfie-ket”. Kérj tőle egyéni fotót, pl. tegyen egy banánt egy bögrébe, ezt fogja a kezébe és mosolyogjon rád. – Na, ilyen képet tuti nem tud lopni online!

Forrás: giphy

 

  • Ha folyamatosan fotókat kér rólad, ráadásul egyre kevesebb ruhában akar látni. Ha ezt tapasztalod, az összes üzenetváltás mesebeszéd volt, valójában csak közel akart férkőzni hozzád. (- És bármilyen lelki nyomást helyez rád, eszedbe ne jusson küldeni bármit is!)
  • Ha érzed, hogy igazából csak egy dolog felé tereli a témát, vagy már kínos mennyiségben bókol, érezhetően tisztességtelen szándékkal.

Forrás: giphy

 

  • Ha csak este ér rá, mert “sok a dolga”. Természetesen arra ráért, hogy veled beszélgessen online, nyilvánvaló, hogy miért kér esti találkát.
  • Ha csak egy csendes és eldugott helyen akar veled találkozni, az isten háta mögött balra, a – senki sem tudja merre van – lápon túl.

Forrás: giphy

 

  • Ha a találkátok közben csak magáról beszél, produkálja magát, ezt követően pedig a legkevésbé óvatosan próbál meg közeledni feléd. Semmi baj nincs a kezdeményezéssel és az ezt követő élményekkel, azonban, ha nem szeretnéd, hogy kihasználjanak, bizonyosodj meg róla, hogy nem csupán egy hedonista eszköz lennél számára.
  • Ha nem hasonlít az online képeire a valóságban.
  • Ne menj fel a lakására! Természetesen egyértelműek a szándékai, ha már az első alkalommal filmezni hív át, vagy hogy megmutassa a trófeagyűjteményét. Hacsak nem akarsz az utóbbiak sorába tartozni, felejtsd el!

Forrás: giphy

Mik a valódi veszélyek egy ilyen vakrandin, miért fontos meggyőződni arról, hogy biztonságban leszel?

Hallottunk már rémtörténeteket, ezekért nem kell a szomszédig sem menni. Természetesen előfordulhat, hogy eladnak 500 tevéért, vagy elcsenik a veséd, illetve örömlánynak adnak el külföldön. Persze, bármit el lehet képzelni, aminek talán annyi a valószínűsége, minthogy rád esik egy műhold. De az biztos, hogy számos kellemetlenségtől kíméled meg magad, ha letisztázod, mit szeretnél tőle, és kideríted, ő hogyan tekint rád. Ha nem szeretnél lelkileg (vagy fizikailag) sérülni, saját magad kell szem előtt tartanod, bármennyire tartod fontosnak és izgalmasnak a társaságod az adott pillanatban. Tudj nemet mondani!

Forrás: giphy

 

Vakrandi veszélyei
Te be mersz vállalni egy vakrandit?

Borítókép: young.lv

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,232RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta