Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Abszurd balesetek, amelyek megtörténtek

Abszurd balesetek, amelyek megtörténtek

Vannak furcsaságok, az nem kétséges. Néhány balesetet el sem hisz az ember, csak ha a saját szemével látja. Ezek pedig valóban megtörténtek!

Egy emeletes ház felső szintjébe szállt bele szó szerint egy autó a kaliforniai Santa Anában. A sofőr túl gyorsan ment, ráhajtott egy padkára, ami megdobta, így a kocsi felrepült a levegőbe és a házban kötött ki. Szerencsére senki nem sérült meg, a kiérkező tűzoltók kiszedték az autót, de ilyennel még nem találkoztak korábban.

Egy 21 éves fiú koponyasérülést szenvedett. Az orvosoknak ki kellett venni a koponyájának egy részét egy kis időre, hogy a sérült rész meggyógyuljon. Ám mikor vissza kellett volna tenni, rájöttek, hogy sehol sem találják. Végül kiderült, hogy tévedésből kidobták. A hiányzó darabot persze pótolták titánnal.

Repülőgéppel ütközött egy furgon. A gép veszített a magasságából, így kénytelen volt azonnal leszállni. Pechére egy furgon csapódott bele. Hárman is megsérültek, de mindannyian felépültek.

Egy amerikai drogdíler azzal hívta fel a rendőrséget, hogy bejelentse autója eltűnését, amiben több kiló kokaint tárolt. A kiérkező rendőrök persze őt tartóztatták le kábítószerrel való kereskedésért.

Bálnával ütközött egy hajó, ami következtében megsérült az eleje. A hajó 65 km/órás sebességgel haladt, amikor elütöttek egy bálnát. A bálna állapotáról nem lehet semmit sem tudni, az utazók közül viszont senki nem sérült meg. A hajó önerőből el tudta érni végül a partot.

Abszurd balesetek, amik megtörténtek
Téged már ért abszurd baleset?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share