Aftersex selfie – van-e szelfi, ami már kiüti a biztosítékot?

Rovat

Megosztás

Jól olvasod, aftersex, sőt Instagramon #aftersex hashtag is vár rád, ha netalán egy kis kamatyolás után mutatnád meg elégedett arcodat és csapzott, kócos hajadat gyakorlatilag az összes ismerősödnek: szüleidnek, nagyszüleidnek, testvéreidnek, unokatestvéreidnek, tanáraidnak és az egész iskolának. Tök jó.

after-sex

A Guardian című magazin az intimitás legnagyobb elárulásának tartja a szelfizés e módját, ám ha belegondolunk, hogy melyik a “rosszabb”: szex utáni szelfiket feltolni, melyeket semmi nem látszik a férfiasság és nőiesség bizonyítékából vagy aktfotók, melyeken csak egy-egy smile takarja a bimbókat, vagy egy zokni a himbilimbit? Szerintem válasszuk az előbbit.

f46e1970fbd65bc6896b3eba8f8c12ad.600x

aftersex-selfie-della-coppia-vip

Van egy határ? Úgy tűnik, nincs.

21177_37228_aftersex7_584_584 (1)

Másnak a partnere igen….furcsa.

AfterSex_1

Igen, valóban furcsa megnyilvánulása ez a módszer a szeretet és az összetartozás kifejezésének, de induljunk csak ki onnan, hogy aki nem tesz fel magáról képet, amin éppen edz, ő valószínűleg nem is edzet, sőt tovább megyek, a kívánt hatást sem fogja elérni, nem fog fogyni és nem épít izmot. Ezek után lehet, hogy aki nem tesz fel az internetre aftersex szelfit, ő nem is szexelt?

Aftersex selfie
Te mit gondolsz azokról, akik ilyen szelfit tolnak fel magukról?

Foto: asbiritas.com.br, s.likes-media.com, statics.cribeo.com, likecool.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta