Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Agydaganat! Taylor Swift megrázó hírt tett közzé

Agydaganat! Taylor Swift megrázó hírt tett közzé

Az énekesnő édesanyja már kétszer legyűrte a gyilkos kórt, ami most megint megjelent.

Kevesen gondolnák, hogy Taylor Swift gondtalannak tűnő élete egyáltalán nem olyan, mint egy tündérmesében. Az énekesnőnek mindkét szülője, édesapja és édesanyja is legyűrte a rákot, édesanyja kétszer birkózott meg az agydaganattal. Kedden viszont újra kiderült: a szenvedésnek nincs vége, mivel édesanyjánál kiújult a tumor. Ezt Taylor a Variety-ben jelentette be rajongóinak.

“Azok a tünetek, amik egy agydagantnál jelentkeznek, teljesen mások voltak, mint amiket legutóbb tapasztaltunk anyukámnál. Ez tehát egy nagyon kemény időszak a családunknak.” – mondta az énekesnő a magazinnak.

Anyukája, Andrea Swift betegsége miatt Lover turnéjának pár állomását is elhalasztotta, mert szeretne mellette lenni. Az énekesnő köztudottan nagyon közel áll édesanyjához, minden döntésében kikéri a véleményét. Az, hogy anyukájának harmadjára is meg kell küzdenie az agydaganattal, a legnagyobb kihívás lesz mindkettőjük életében.

“Ez megtanította, hogy vannak az igazi problémák és utána jön minden más. Az anyukám rákja igazi probléma” – mondta korábban az Elle magazinnak.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share