Ezt nézed:  / Hírek / Ajándékozz luxust karácsonyra!

Ajándékozz luxust karácsonyra!

Aligha van olyan ember, aki ne szeretné végiglakni a világ legszebb szállodáit. Viszont vélhetően nem kellene sok kéz ahhoz, hogy megszámoljuk azokat, akik ezt pénzzel is, idővel is bírnák. De a hangulatot, a stílust és az életérzést mindannyian megismerhetjük. Máris mondjuk, hogyan.

Afrikai pingvinek a szállodában, vérszomjas cápák karnyújtásnyira a turistákról, szörfözés hétméteres hullámok tetején. A világ legszebb szállodái című sorozat 5. kötete a legelképesztőbb hawaii szállodák világába kalauzolja el az olvasókat. A szerző, Kiss Róbert Richard bemutatja a legkáprázatosabb lakosztályokat, a világsztárok és a királyok kedvenceit, a Waikiki parttól a világ legnagyobb kráteréig.

covers_329619

 

Kitűnő ajándék karácsonyra. Aki megkapja, annak hihetetlen kalandokban lehet része. Oahu szigetén, a Kahala hotelben delfint idomíthat, aztán cápát etethet vagy afrikai pingvinekkel parolázhat Mauin, a Hyatt Regencyben. Szörf, hula, tűztánc, barlangi baseball várja Hawaii csodás szállodáiban.

fairmont-kea-lani-maui-mu1015

Az igazi paradicsom című fejezetben olyan trópusi hotelekről esik szó, ahol mesés tengerpart várja a turistákat, kókuszpálmákkal, titokzatos őserdei ösvényekkel. Elutazhatnak egy magánszigetre, lustálkodhatnak egy korallzátonyon, megtalálják Bali kincseit, majd tombolni indulhatnak Mexikóban, Acapulco városába.

A legszebb kilátás című részben Santorini tetejéről a tűzhányó kitörését követően szétszakadt sziget másik oldalát és a mélyben a tenger kék hullámait látjuk, Arizonában a vörös sziklákra nézhet az ablakunk.

perivolas

 

A Dizájn, luxus, kreativitás fejezet az elegáns és érdekes szállodákról szól. Arkansas-ban egy malom épületéből csináltak hotelt, Szingapúrban a Fullerton korábban posta volt. Az épület régen is híres volt a városállamban. A Fullerton lobbijába beömlik a napfény, mert a tető csupa üveg. Az alagsorban kis tavacska, hatalmas aranyhalakkal. A szobákból a kilátás is pompázatos. Érdekességként számos dolgot megtartottak az átalakítás során abból, ami postára emlékeztetheti a vendégeket. A pénzügyi központ mellett extraként például ázsiai művészeti tárgyak boltja is van, a sok zöld szín a szobákban pedig szintén a postát juttathatja az eszünkbe.

infinity-pool-fullerton-hotel-singapore_2500x1688

A Pénz, hatalom, káprázat című részben egy orosz milliárdos törökországi csúcshoteljéről olvashatnak, és arról a szingapúri szállodáról, ahová 1930-ig ázsiai vendégek nem léphettek be. De eljuthatnak még a Balmoralba is Skóciában, majd Miami partján nézhetik meg a luxus fellegvárát.

A világ legszebb szállodái 5. részében megismerhetitek a 20 legcsodálatosabb lakosztályt is a Földön. Ahol a világsztárok, a királyok és az államelnökök pihennek.

presidential-suite-the-fullerton-hotel-singapore-1024x683

A világ legszebb szállodái 5. kötetét karácsonyra kedvezményesen rendelheted meg az ABCshopon.   

Kalandra fel! Ajándékozz fényűzést, érdekességeket, gyönyörű képeket és extrém kalandokat.