Aki régen várt, annak most mennie kell

Rovat

Megosztás

Vida Marci szakítós szerzeménnyel érkezett a YouTube-ra, vajon életbeli tapasztalat? Szeretlek- gyűlöllek, elengednélek, de mégis maradj, MOST AKKOR MI LEGYEN?

Régen szeretet, törődés és megértés, ma már csak konfliktusok, szeretlek-gyűlöllek érzések váltakozása. Mikor van a pont, amikor a földre kerülsz, harcolsz, de már te sem tudod, miért…Közben pedig jön a fordulat, amikor már csak annyit mondasz a “párodnak”, csak legyen boldog a jövőben és találja meg az útját. Akkor már te is tudod, itt vége van.

A videoklipet a vak sötétben forgatták, de mi tagadás, így sokkal hangulatosabb az egész. Kék, sárga és zöldes neonfények az őszi tájban, ahol hullanak a sárga levelek. Szinte hasonlatként tekintünk a háttérre, mint amikor elhal egy kapcsolat. A dalszöveg nagyon érzelmesre sikerült a lírai sorokkal. Szerintem maximálisan szívbe markoló az egész, nektek hogy tetszik?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta