Megérkezett a Hangfoglaló Program 2. állomása, Pécs készülj!

Rovat

Megosztás

Debrecenben startolt a sorozat, a második megálló pedig a Pécsi Est, itt is megmutatja magát a Backstage, a Hangfoglaló Program ingyenes edukációs sorozata. A szakmai programokra és esti koncertekre várnak mindenkit, aki érdeklődik a könnyűzene háttéripara iránt.


Részletes program hamarosan! Az előadásokat követően este fellép az Analog Balaton és a Middlemist Red. A program ingyenes, de kizárólag érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható. Hamarosan érkezünk minden részlettel!

Backstage start előadások és workshopok olyan zeneipari előadóknak, managereknek és egyéb iparági szereplőknek szólnak, akik nyitottak a kapcsolatépítésre és az egyéni- illetve csoportos fejlődésre. A Backstage tréningjei azokat a készségeket hivatottak fejleszteni, amelyekkel nem evidensen rendelkeznek az iparági szereplők – még akár több évtizedes szakmai tapasztalat után sem. Ennek megfelelően az egymásra épülő tréning-eseményeken lesz szó asszertív kommunikációról, tárgyalástechnikáról, konfliktuskezelésről, válságkommunikációról, és helyes time-managementről. Ha téged is érdekelnek a programok, mindenképpen ott a helyed!

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta