Ezt nézed:  / Színes / Most akkor Justin Bieber férj lett?

Most akkor Justin Bieber férj lett?

2018. szeptember 20. /csütörtök/ 22:47

Nemcsak azért nem foglalkoztunk eddig Justin Bieber és Hailey Baldwin állítólagosan már megtörtén esküvőjével, mert túlságosan el voltunk foglalva a mi Rozink és Bendénk tényleges egybekelésével, hanem azért is, mert egyelőre a világsajtó is csak nagyon keveset tud a dologról. 

Most viszont úgy gondoltuk, mi is összeszedjük azokat a dolgokat, amik eddig vagy biztosan, vagy bizonytalanok, de már hallani lehetett róluk itt-ott vagy amott.

Tehát még az sem biztos, hogy az esküvő megtörtént-e, egyes állítások szerint megtörtént, egyes állítások szerint még csak a kérvényt nyújtották be az erre vonatkozó hivatalos szervhez a fiatal sztárszerelmesek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Hailey nagybátyja, Alec Baldwin eközben viszont megerősítette a hírt az Emmy-díjátadón, szóval, lehet, hogy tényleg így van, habár aztán Hailey viszont tagadta, hogy házas lenne már. Ezt jobb egyelőre elengedni, kell még néhány nap, mire kiderül, hogy mi van, meg hogy van.

A további biztos nagy fejlemény az egésszel kapcsolatban viszont, hogy Justin vagyonát, ami mára amúgy 265 millió dollárra duzzadt, nem egyedül, hanem Hailey-vel közösen szeretné tulajdonolni, vagyis nem lesz házassági szerződés abból fakadóan sem, hogy Justin vallásos, tehát ő egy egész életre tervez a lánnyal.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share