Alee számított rá, hogy bekerül az élő showba, vele beszélgettünk

Rovat

Megosztás

Az X-Faktor győztese szerette volna megmutatni, mit is tud a zeneiparban, érezte, hogy továbbjut szinte minden egyes fordulóban, Balázs Alexszel beszélgettünk, aki igencsak elfáradt a show végére.

„Alexek vagyunk, hibátlanok.”

A mindössze 16 éves fiatal tehetség mindenkit IS elkápráztatott raptudásával, egyéni stílusával, és lehengerlő megjelenésével. Elmesélte nekünk, egyszerű, gördülékeny volt a ByeAlexszel való közös munka, az egykori eurovíziós versenyzőt szimplán nagyszerű motivátornak nevezte. Nagyon elfáradt a show végére, de ez így természetes hosszú hónapok kőkemény munkája után.

„A szövegeimbe nem nagyon engedek beleszólást, csak javaslatokat, nem azért mert nem tartom a mentorom jó szövegírónak, hanem azért, mert szerintem attól jó egy előadó, ha a saját gondolatait nyomja, ettől lesz önazonos.”

Szereti a visszacsatolást, de nem tűri, ha valaki teljesen bele akar szólni a munkájába! Kedvenc versenyzője nem volt, inkább azt válaszolta, mindenkiben meg lehet látni a szépet a maga módján és ez így van jól. Kacagva még azt is elejtette, szerinte Miller Dávid nyeri az idei évadot. Persze ne menjünk el teljesen mellette, hiszen a fiatal műsorvezető is idén debütált énekesként.

„Rengeteg rajongói levelet kapok, eleinte tudtam rá válaszolni, de most már lehetetlen mindenre.”

Eleinte csak párat, majd később egyre több rajongói üzit kapott hol Instán, hol Facebookon, nem győzte már olvasgatni a szebbnél szebb szavakat. Nagyon hálás mind a műsornak, mind a szervezőknek, de legfőbbképp Alexnek, hogy nehéz személyisége ellenére végig kitartott mellette, tartotta benne a lelket és igen, RÉVBE ÉRT!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta