Aleenak csak egy pillanatkép volt az élete…Egészen az X-Faktorig

Rovat

Megosztás

Apa, anya, nagymama és különleges családtagokhoz szól Alee legújabb szerzeménye, aki szerint a zene az egyetlen gyógyír a problémákra, semmi más nem segített kisgyermekkorában.

Sokan máris az X-Faktor győztesének gondolják a legfiatalabb, mindössze 16 éves versenyzőt, pedig még csak e hét szombatján indul a legelső élő show. A Nincsen gond című slágert már majdnem 2 millióan látták, most pedig debütált a Pillanatkép, mely a legsötétebb lelki fájdalmakról szól, amikre nincs más gyógyír, csak a zene.

Alex Balázs mindenki kedvence jelenleg a X-Faktorban, a hazai rapper a legutóbbi menci, ki vagyok én zeneszám után egy lírai dallal készült, a zsűritagok szeméből konkrétan potyogtak a könnyek, annyira meghatódtak, amikor Alee kitárta egész eddigi életét. Valami azt súgja, minden egyes héten elődrukkol egy új szerzeménnyel, minden estere szurkolunk neki, hajrá Balázs!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta