Ami New Yorkban történik, az ott is marad

Rovat

Megosztás

Váratlan találkozás Curtissel a reptéren, New York-i koncertes buli, amin még Petra amerikai barátnője is kívülről fújta a dalokat!

A reptéren találkoztunk Curtissel. Tudtuk, hogy kiutazik a másik, azt viszont nem, hogy egyszerre. De ha már így alakult, természetesen Együtt utaztunk ki Amerikába. A barátnőmmel jöttünk-mentünk, bandázgattunk sokat, majd a pénteki napon elmentünk Curtis koncertjére.

Brutálisan sok magyar volt – mesélte Petra, sőt azt is megtudtuk, hogy az amerikai barátnője kívülről nyomta Curtis szövegeit, ami azért elég abszurd, nem? Gondoljatok csak bele. Egy amerikai lány, aki törve a magyart nyomja a sorokat, amiket mi magyarok nap mint nap hallgatunk. Vajon ők furcsán néznek ránk, amikor mi próbálunk angolul zenéket énekelni? No, a lényeg: szuper hangulat, rengeteg nevetés, éneklés, sőt hajnali 3-kor még pizzát is rendeltek.

Csupán egy hetet töltött Petra New Yorkban, hogy az ő szavaival éljek: „brutálisan jó volt és nagyon sok vicces sztori született, szuper négyes párost alkottunk!

Képek forrása: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta