Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Amikor a mozis románcok valósággá válnak

Amikor a mozis románcok valósággá válnak

Nincs is jobb annál, ha egy mozifilmben a kedvenc szereplőink szerelmesek lesznek egymásba, s ha a románcuk még a való életükre is kihat, az maga a mennyország. Pedig nem is kevés ilyen kapcsolat alakult, nézzétek meg!

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A szerelmespár jó régen játszott együtt az “Azok a hetvenes évek” című sorozatban, de a románcuk 2012-ben ismét, már a képernyőn kívül lángolt fel, és azóta is boldogok együtt.

Kit Harrington és Rose Leslie

A Trónok harca előző évadainak szerelmespárja nem kevés nézői szívet tört össze, talán a filmes románcok egyik legszenvedősebbike volt az övék. A való életben viszont együtt vannak és boldogok, ez a lényeg!

Ryan Reynolds és Blake Lively

Ők a személyes kedvenceim, imádtam őket külön-külön is, de amikor összejöttek! Egy álom vált valóra! Olyan cukik együtt!

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

A másik kedvenc párom, habár a románcok közül az övék elég drámás volt egy időben, szétmentek, most újra összejöttek, jött Miley kicsit para korszaka…De most már minden szuper, együtt a boldog pár, akik még anno az “Utolsó dal” forgatásán szerettek egymásba.

Vanessa Hudgens és Zac Efron

Tudom, tudom már nincsenek együtt. De egyszerűen nem lehetett kihagyni őket a listáról. Hány tini sóhajtozott szerelmesen, vágyódva egy olyan kapcsolatra, mint ami Gabriellanak és Troynak volt? Habár a való életben nincsenek már együtt, High School Musical nézése közben újra átélhetjük még ennek a nagy szerelemnek az emlékét.

Fotók: diply.com

Mozis románcok
Te szoktál drukkolni a színészeknek, hogy a való életbe is összejöjjenek egy szerelmes film után?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share