Ezt nézed:  / Suli / Amikor a gyerekek rajza túl sokat elárul!

Amikor a gyerekek rajza túl sokat elárul!

Kiskorunkban nem igazán figyelünk arra, mit is szabad lerajzolni és mit nem. A gyerekek rajza mindig őszinte, de néha már túlságosan is, nézzétek meg ezeket! 

1. Anyu átváltozása

Végülis, a második rajza szépnek mutatja, nem? Nem? Hát, anyu helyében nem biztos, hogy ugráltam volna örömömben, ha így ábrázolnak.

 

2. A ciki feladatmegoldás

A gyerekeknek egy mondatot kellett írniuk rajzzal egy családtagjuk jellemzéseként. A kisgyerek rajza magáért beszél. Anyu szeret borozni. Kicsit talán égő lehetett a következő szülői értekezlet.

3.  Gázok és apu

Izgalmas, amikor a természet erőiről, és a halmazállapotokról tanul egy gyerek. De néha azért ciki tud lenni, ha a gázokhoz az apukáját és a belőle távozó gázokat rajzolja le.

 

4. Az ivás központi szerepe

Ha az előbb anyu kapott az ivásért, apu se maradjon ki! A gyereknek az volt a feladata, hogy rajzolja le és jellemezze apukáját. Hát a rajza sokat mondó lett: “Apu egy alkalmazott. Szeret inni.”

5. Anya és a főzés

Valószínűleg nem jött be szegény gyereknek a kaja. Egy anyáknapi kártya üzenete: Köszönöm anya, hogy csodálatos és gondoskodó vagy, és hogy nem sütsz többé fasírtot. Ciki.

Gyerekkori rajzok
Neked is voltak hasonló ciki rajzaid?

Fotók: boredpanda.com

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share