Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Amire szívesen emlékszel: egy kapcsolat mérföldkövei

Amire szívesen emlékszel: egy kapcsolat mérföldkövei

Szerelmesnek lenni az egyik legszebb és egyben legfájdalmasabb élmény a világon. Mindegyik szerelem felejthetetlen a maga módján, tele gyönyörű emlékekkel és szükségszerűen szomorúakkal is. Legszívesebben csak a jóra emlékezünk.

Egy kapcsolatnak vannak olyan pillanatai, melyek mindegyik szerelemben felbukkannak , hiszen ahogyan múlik az idő, mélyül a kapcsolat, és ezek az emlékezetes kis mérföldkövek lesznek azok, melyek a szerelemre vissza tekintve jelzik majd, hogyan haladtatok egyik lépcsőfokról a másikra, egyre feljebb, és váltatok két egymáshoz vonzódó idegenből jóban rosszban összetartó szerelmespárrá.

Csók

Amikor elcsattan az első csók. Az első igazi csók mindenkinek bevésődik az emlékezetébe. A csók, amikor azok a bizonyos pillangók még ott csapdosnak őrülten a gyomrodban. A csók, amitől megáll az idő. A csók, amitől elakad a lélegzeted és ami akkor és ott a legtökéletesebb. A csók, amiből még több kell.

movies art kissing thegoodfilms loving

Titkok

Amikor az ismerkedős csevegések átfordulnak valami mélyebb és jelentőségteljesebb beszélgetésbe. Már nincsenek kínos csendek és zavart félrenézések, egyre több mindent megosztotok egymással. Titkokat, olyan bensőséges dolgokat magadról, amelyeket talán még sosem mondtál ki hangosan, de Előtte kikívánkozik belőled.

confession tori tori amos adrien brody whisper

Ajándék

Amikor megajándékozzátok egymást az első igazi ajándékkal. Ez lehet bármi, amit csak a másik számára készítettél vagy vásároltál, aminek jelentése van vagy személyes vonatkozása. A lényeg, hogy egyértelművé válik belőle az ajándékozás valódi célja, az, hogy örömet szeretnél okozni a Másiknak. Az ajándék nem egy sürgető kötelesség, hanem olyan valami, amivel megmutatod, hogy ismered a Másikat.

wizard of oz vintage omg dorothy vintage film

Meghittség

Amikor lehull az álarc. Az első néhány hónap még arról szól, hogy közel kerültök egymáshoz, megőrültök egymásért, megismeritek egymást. Aztán szép lassan, szinte észre sem veszitek és kialakul egyfajta meghittség köztetek, ami puha felhőként burkol körbe Titeket, és aminek rejtekében olyan dolgokat is megtehettek egymás előtt, amit csak az igazi párok szoktak. Ilyen, amikor megismeri a kis hibáidat, először engeded, hogy smink nélkül, kócosan lásson…

movies love kiss kissing boyfriend

Bók

Amikor megkapod Tőle az első igazi bókot, ami csak Neked szól és Téged jellemez. Nem az olyanokra gondolok, amiket már más is észrevett és megdicsért rajtad. Az első igazi bók nem a külsődre vonatkozik, hanem valami olyan dolgot emel ki, ami miatt a szerelmednek Te többet jelentesz másoknál.

Film Society of Lincoln Center love dance brooklyn slow motion

Egy kapcsolat szépségei
Szerinted honnantól számít járásnak egy kapcsolat?

Képek: giphy, tumblr

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share