Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Amit senki nem mond el neked a szüzesség elvesztéséről

Amit senki nem mond el neked a szüzesség elvesztéséről

Hiába a felvilágosítás, a sok könyv, vagy az internet, a szüzesség elvesztéséről egyre több bennünk a kérdés, ahogy közeledik az idő. A rájuk adott válaszok azért nagyon trükkösek, mert egyediek. Egyedül a tiéd, illetve a tiétek a döntés.

Felejtsd el a fejedben zakatoló rémeket, valójában a kutyát nem érdekli, szűz vagy-e még vagy sem. Hiába tűnik úgy, hogy a szex lett a vezető téma a világon, a te szüzességed valójában rajtad kívül senki mást nem érdekel.

v3

Nem feltétlenül egy alkalmas dolog a szüzesség elvesztése. A petting és az orális szex lelkileg hasonló hatást válthat ki, mint a konkrét aktus. Fokozatosan erősítve az intimitást és fejlesztve a technikát vezeti el a párt a nagy éjszakához, ami így már nem a teljesen tapasztalatlan idétlenkedésről szól.

Kész vagyok már erre? – kérdezhetjük magunktól nemcsak a szüzesség elvesztése, de egy új partnerrel töltött első alkalom előtt is. Ez az a kérdés, amire csak te adhatod meg a választ. A lényeg, senki sürgetésének ne dőlj be! Ha még nem, hát nem.

v2

Aztán hiába alakul ki bennünk a nyugodt igen, csomó dolgot meg kell tervezni. Nem, itt most nem a megfelelő fehérnemű, vagy gyertya kiválasztásáról van szó. Olyan dolgok kell, és tényleg kell, hogy eszünkbe jussanak, mint például: Hogyan fogunk védekezni? Ki veszi meg az óvszert? Hol lesz? Mikor lesz?

Majd miután így, vagy úgy megtörtént, jön az újabb kérdés: hogyan hat ez az adott párkapcsolatra? Ideális esetben erősíti, mélyíti az érzelmeket. Máskülönben egy csomó galiba adódhat, de leginkább akkor, ha valamilyen félelem miatt igyekeztünk túlesni a dolgon. Csak azért, hogy megtartsd a másikat, hogy felnőttebbnek, vagy menőbbnek tűnj, nem érdemes!

Amit senki nem mond el neked a szüzesség elvesztéséről
Kit kérdezel a nagy titokról?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share