Ezt nézed:  / Hírek / PR / Amitől ideális egy főiskola

Amitől ideális egy főiskola

avagy 5 hasznos tipp/érv a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola mellett
Nem jutottál be? Semmi sincs elveszve, itt a pótfelvételi időszaka. Lehet, hogy kicsit össze vagy zavarva, nem tudod mit és mi alapján válassz.
NEM VAGY EGYEDÜL… Sokan érdeklődtek nálunk mostanában ezért összeírtuk az 5 leginkább fontos érvet és szempontot, hogy megkönnyítsük a döntésed. 

1.Keress olyan főiskolát, ami tudja, mit csinál!  A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola idén ünnepli alapításának 10. évfordulóját. Ezt az egy évtizedes tapasztalatunkat felhasználva kínálunk a hallgatóinknak egy színvonalas képzést. Dolgozóink, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére minden érdeklődőnek és hallgatónak.  Azon vagyunk, hogy segítsük Hallgatóinkat a tanulmányaik során.

  2.Válassz olyan intézményt, ami széles képzési palettát kínál Neked! Idén már nem csak levelezőn, hanem nappali munkarendben is tanulhatsz nálunk. 5 alapképzési szak közül választhatsz: kereskedelem és marketing, emberi erőforrások, gazdaságinformatikus, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel.
  3.Szerezz nálunk piacképes tudást! Nagy büszkeségünk, hogy hallgatóink gyorsan találnak elhelyezkedési lehetőséget a diplomájuk megszerzését követően.  Karrier Irodánk segít neked a megfelelő szakmai gyakorlati hely felkutatásában. Tanulmányi és életpálya tanácsadással kapcsolatban fordulhatsz hozzánk, felkészítünk Téged az állásinterjúkra, segítünk megírni az önéletrajzodat, elkészítheted a szakmai portfóliódat. 160 4.Ne csak elméleti tudást szerezz! Nagy hangsúlyt fektetünk a valóban gyakorlatias szemléletű oktatásra. Tanáraink sikeresek az üzleti életben, és az ott szerzett tapasztalataikat beépítik a tananyagba. 2016.07.02_Wekerle S. uzl.foisk._diplomaoszto 5.Tanulj olyan főiskolán, amelyiken támogatják a karriered építését! Egy újragondolt, újrapozícionált Karrier Irodát álmodtunk meg, ami a jelen és a jövő munkavállalási kihívásaira készíti fel a hallgatóinkat. A munkaerőpiacon a leghasznosabb képesség a fejlődés, a gyors alkalmazkodás képessége. Oktatási  cégcsoportunk összehangolt működése teszi lehetővé, hogy ezzel a képességgel tudjunk sikeresek lenni Hallgatóinkkal együtt. Legfontosabb célunk, hogy Hallgatóink a képzés végén rendelkezzenek a diploma megszerzéséhez szükséges szakmai nyelvvizsgával. Ezt a célt szolgálja az oktatási cégcsoportunkba tartozó Atalanta Nyelviskolával folytatott szoros és több éves együttműködés. Törekszünk arra, hogy tantermeink technikai felszereltsége egyre korszerűbb legyen, könyvtárunk állományát folyamatosan a legújabb szakmai könyvekkel töltjük fel.

Ne maradj le, jelentkezz hozzánk augusztus 7-ig. A visszaszámlálás elindult.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share