Apu ezt is megvette Fluor Tomiéknak!

Rovat

Megosztás

Egykor lyukas zokni, most drága ruhák, ha adok egy 20-ast, belém szeretsz?Pénzért mindent IS megveszünk? Fluor Tomi és Diaz a proliságról, a és a csilliárdos ékszerekről regél, debütált a Nem számít a pénz!

Hat év után újabb #apuveddmeg koncepcióval álltak elő a srácok, folytatódik a sorozat a sorozat, július 29-én debütált a Nem számít a pénz a YouTube-on, melyben Fluor lyukas zokniban, elég érdekes pózban énekel egy hölgy társaságában! A dal már a felkapottak listáján a 4.helyen, oda vannak érte a fiatalok. A videoklipben több híresség is feltűnik persze énekeseinken kívül, láthatjuk például a cuki, kék sapis Istenes Bencét, vagy az ordítozó Osvald Marikát is!

Nem változtak az évek alatt, hiába került oly sok pénz az utukba, dúdolják a srácok, miközben egy hatalmas medencében, matracon lángost falva élvezik a nyári napsütést, na persze a csajok nem maradhatnak el mellőlük, ugye? Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatása apunak, annyi bizonyos, mi megvettük a slágert!

Nem is kell sokat várnod arra, hogy láthasd őket élőben is, ugyanis nemsoká EFOTT, ahol augusztus 10-én éjszaka Fluor Tomi szülinapi buliján vehetnek részt a partizni vágyók, egy szó, mint száz, bulizz, élvezd ki a nyár utolsó hónapját, amíg még lehet, te #megvetted már a jegyed?

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta