Meg kellett állítani az óriáskereket, Búzás Andris bepánikolt!

Rovat

Megosztás

Vessük bele magunkat a budapesti éjszakába, gondolta Búzás Andris és Végh Dóri, ami alapvetően egy jó gondolat, na de mi történik akkor, amikor olyan programot választasz, amitől instant bepánikolsz?! Meg kellett állítani az óriáskereket, Andris bepánikolt!

Influencerünk legújabb videójában egy igazi éjszakai budapesti körútnak lehetünk tanúi, ugyanis Andris és Dóri úgy döntöttek, a nyakukba veszik az éjjeli fényeket, estétől egészen hajnalig tartó mindenféle kitalált kirándulást terveztek be, volt itt minden IS! Az este egészen jó volt éppen addig a pontig, amíg le nem kellett állítani egy pillanatra a deák téri óriáskereket, ugyanis Andrisnak tériszonya van, azonnal ki akart szállni!

A következő pillanatban már a Lime rollerrel száguldoztak a rakparton, ami nem volt épp a legjobb ötlet, hiszen mint a videóból is kiderült, csak kijelölt helyeken működik a cucc! Citadella, a csodás Gellért-hegy, mi kellhet még ennél több egy nyári napon? Ráadásul plusz pont az éjszakai ötletért, legalább nem sül meg az ember, nemde? Mindenkinek csodás nyarat!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta