Átműttetnéd magad odalent?

Rovat

Megosztás

Tudtad, hogy Angliában sokan az érettségire szeméremplasztikát kérnek? De mi is ez az új őrület?

Te hogy látod magad odalent? Mindenki tudja magáról, és beszél is arról, hogy nem szereti a bőrhibáit, hogy kicsi vagy túl nagy a melle, feneke, kövér, aránytalan, stb. De beszélünk-e arról, ha nem szeretünk valamit a lábunk között?

Átműtetnéd magad odalent?
Mennyire vagy elégedett a lábad közti látvánnyal?

Sokan hiszik, hogy az egyetlen, valóban szép p.nci olyan, mint a pornófilmekben: kísértetiesen hasonlít a babákéra. Azonban a valóság az, hogy minden nő máshogy néz ki odalent, ahogyan a férfiak sem teljesen egyformák. Szerencsére. Mégis sokan küzdenek a szégyenérzettel, ha le kell vetkőzni mások előtt. Főleg, hogy utoljára anyáink viseltek nagy bozontot odalent, így viszont még inkább láthatóvá vált, hogy is néz ki az, amiről nem beszélünk.

Felmérések szerint pont ez a láthatóság, és a filmek, magazinok miatt kialakult ideál összjátéka vezetett oda, hogy a lányok a suliban, zuhanyzás közben cikizik, méregetik egymást, ami egészen a műtőasztalig vezethet. Így eshetett meg, hogy a már említett szigetországban több ezer fiatal feküdt kés alá, bízván abban, hogy álmai hercegének jobban tetszik majd a felfedezésre váró birodalom.

A műtét ráadásul nem túl drága, összehasonlítva mondjuk egy mellműtéttel, rövidebb ideig is tart, és a lábadozás is “csak” két hét. Ha nincs semmi komplikáció, gyulladás, és szép lett az eredmény is. A beavatkozás során egész egyszerűen levágják a kisajkak egy részét annyira, hogy a nagyajkak teljesen befedjék őket, elérve ezzel a kisdedi szépséget.

Azonban bármennyire csábítóan hangzik ez a megoldás, nem érdemes sebész után kutatni azonnal. A fiúk nagy részét ugyanis egyáltalán nem érdekli az ilyesmi, sőt, legtöbbjüknek kifejezetten tetszik, ha valami egyedi, és jól látható. Sokkal inkább érdekli őket, hogy mennyire szereted magad, és ezt mennyire sugárzod az együttlét során. Ha azt érzi, nem szereted a tested, takargatod, nem tudsz feloldódni, az őt is sokkal inkább zavarni fogja.

Így, ha bármi bizonytalanságot érzel azzal kapcsolatban, hogy nézel ki odalent, semmiképpen se a filmekben keresd, hogy kéne mutatnia, mert hamis képet látsz majd. Hidd el, mindenki más, és úgy szép és jó, ahogy van. Nem lesz ciki a fiú előtt sem, ha arra kerülne a sor, és egyáltalán nincs, ami miatt szégyellned kéne magad!

 

love_is_in_the_air_by_tomatokisses

Kép: pinterest, tomatokisses.deviantart.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta