Tökéletesen passzolt az újságírókra Szépligeti Fashion kollekciója

Rovat

Megosztás

Már lázasan készül a Középsuli.hu újságíró csapata , hogy a szombati divatbemutatóra minden tökéletes legyen. A kedves és közvetlen divattervezőt elsőként kerestük fel, hogy ruhái ékesítsék a szombati divatshow-t. Szépligeti Ágnes kollekcióját álmodtuk meg magunknak, és ez az álom február 14-én a Középsuli Szerelemparty estjén valóra is válik.

 szepligeti-agnes2-300x300Ágival egy divatbemutató keretein belül ismerkedtünk meg. Már akkor elbűvölt minket kedvessége, természetessége és türelme, ahogy modelljeivel bánik, ami nem megszokott dolog a modellszakmában!

 

 

„ A személyiséget nézem elsősorban, és úgy választom ki a modellre a ruhát”.  -jegyezte meg Ági

Szu00E9pligeti fashion pru00F3ba 016
próba a Salon the Showroom-ban

 

Kétség sem fér hozzá, hogy Ági profi, mindenkire elsőre passzoltak a kreációk.

A női teljesség és szépség párosát helyezi előtérbe, klasszikus tradíciókkal ötvözve kollekciójában a modern nő sokoldalúsága válik hangsúlyossá.

 

 

Mottója:

 „A modern nőnek, aki örök szépségét a múltból, magabiztosságát a jövőből meríti”

 

Szépligeti Ágnes designer , divattervező , ruhaálmodó.

Szepligeti fashion Kunos AttilaMini kollekciója  2008-ban tárult a nagyközönség elé, és azóta számos rendezvényen, valamint szépségversenyen választják a márka ikonikus darabjait.
A olasz könnyedség és francia elegancia kifinomult, egyedi stílus kölcsönöz ruháinak.
Idén tavasszal, a Vígszínházzal szemben nyitott meg a Salon the Showroom, ahol a tervezőnő hordható, prêt-à-porter ruhái mellett már különleges, egyedi tervezésű couture ruhái is megtalálhatóak. Ez a két új vonal az AZZURRA és a LUXURIA, amelyek legújabb darabjait a Szerelemparty estjén 21:00-kor tekinthetitek meg.

Gyere el szombaton, és nézd meg a divatshow-t! Középsui.hu Szerelemparty február 14. Kapunyitás: 18:00, Gödör Klub(Király u.)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta