Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Az 5 leggyakoribb újévi fogadalom: te mit fogadsz meg?

Az 5 leggyakoribb újévi fogadalom: te mit fogadsz meg?

Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Sokan már meg sem fogadnak semmit, mert úgy vannak vele, ha nem fogadják meg, nem is tudják áthágni a fogadalmat. Pedig egy új év kezdetén nem árt néhány új célt kitűzni. Mi most felsoroljuk az öt leggyakoribb újévi fogadalmat.

1. Több idő a családdal

Mindig rájuk szánjuk a legkevesebb időt, aztán mindig megfogadjuk, hogy több időt fogunk velük tölteni. De ha egyszer a barátok fontosabbak? Ne aggódj, eljön még az az idő, amikor komolyan is veszed ezt a fogadalmat.

Gif: Giphy.com

Gif: Giphy.com

 

2. Fogyókúra

Ha van rajtad felesleg, ha nincs, megfogadod, hogy mostantól odafigyelsz, mit, hogyan, mikor, mennyit eszel, valamint mennyit mozogsz. Általában ez se jön be, de ha te is kivétel vagy, gratulálunk.

Gif: Xclusivetouch.co.uk

Gif: Xclusivetouch.co.uk

 

3. Több élvezet az életben

Mindig eltervezzük, hogy majd idén kevesebbet fogunk ügyködni a jövőnkön, a tanuláson, és mindenféle kötelezettségen. Aztán vagy összejön a lazítás, vagy nem. Amikor már nagyon fáradtak vagyunk, összejön, amikor még egy apró szufla van bennünk, általában robotolunk rogyásig, ahelyett, hogy pihennénk egy kicsit.

Gif: Kic.org.uk

Gif: Kic.org.uk

 

4. Valami újba kezdeni

Mindegy mibe, csak valami új legyen, hogy ledöbbenjenek a körülöttünk élők, hogy ‘nahát, ő ezt is tudja!’. Nos, pontosan ez a lényeg. Te idén miféle újba kezdesz?

Gif: Giphy.com

Gif: Giphy.com

 

5. Szervezettebben

Mindig megtervezzük, hogy idén sokkal összeszedettebben, szervezettebben éljük az életünket. Amikor munka van, akkor munka van, amikor suli, akkor suli, amikor szórakozás, akkor szórakozás. Aztán beüt egy váratlan pillanatban kapott dolog, és borul minden, ahogy az lenni szokott. De hát ez nem egy film, nem tudod megtervezni az életed forgatókönyvét, hiszen az életed millárdnyi más dolgon is múlik, így nem biztos, hogy aszerint halad majd minden lépés, ahogyan eltervezted.

Újévi fogadalom
Te teszel újévi fogadalmat?

Borítókép: Etinspires.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share