Az elmaradt, szokásos május 1-jei fesztivál 18-án lesz, íme a részletek!

Rovat

Megosztás

Buli, haverok, megannyi koncert és élmény vár rád a Tabán fesztiválon, mely a Gellért-hegy és a Várhegy között lesz megtartva a megszokott május 1 helyett július 18-án, a belépés díjmentes, íme a programok!

A Tabán a Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos terület nagy történelmi múlttal dicsekedhet, emellett a nagy tágas park az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne lett. A minden évben megtartott Május 1-i koncertek hagyománnyá váltak, az évek folyamán fellépett itt a “nagy generáció” összes képviselője.

A Fesztivál mára ismét kivívta magának azt a rangot, amelyet a 70-es években jelentett a magyar könnyűzenei életben. Mára már fiatal zenekarok is helyet kapnak, ennek hatására a tini korosztály megismerheti az előző generáció zenéjét és a helyszínre kilátogató idősebbek is bepillantást nyerhetnek a mai zenei életbe.

Elmondható, hogy a Fesztivál a magyar könnyűzenei élet különböző generációinak találkozó helye, ahol igenis rangot jelent fellépni, ennyi kihagyás után már nagyon jólesik az embernek a baráti társaság, az önfeledt nevetés és az élményekben dús pillanatok!

Ezt olvastad már?

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta