Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Az elütéses sztori folytatódik: Bende még él

Az elütéses sztori folytatódik: Bende még él

Váratlanul érte az ország fiataljait, hogy Olivér, a rosszfiú ezúttal túl messzire ment: Barbi kérésére, egy kis pénzért cserébe a saját barátját is képes volt autóval elütni fényes nappal.

Bende, a tizenéves fiatal szerencsére még él, s a Középsuli.hu internetes portálnak adott először interjút, amelyben azt “mondja”, hogy nem látta, hogy ki ütötte el, olyan gyorsan történt az eset, abban azonban biztos, hogy szándékosan tört valaki az életére. A mondja szót azért tettük zárójelbe, mert Bendével csak nagyon nehezen tudtunk beszélni, hiszen tetőtől talpig gipszben van. Egy ábécés táblázat segítségével és a szemével tud csak kommunikálni. Egy pislantás, ha nem azt a betűt szeretné mondani, kettő, ha igen.

“Azt üzenem a támadómnak, hogy nem fogja megúszni”

– kommunikálta Bende szűkszavúan.

A kórház főorvosa elmondta, hogy kritikus állapotban szállították kórházba a tizenéves fiatalt. A mentőautóban hol eszméleténél volt a fiú, hol nem. 32 helyen törtek el csontjai, de szerencsére egyik se annyira súlyos, hogy ne legyen jó esélye a teljes felépülésre.

A főorvos azt is megerősítette, hogy a következő epizódig biztosan nem jön rendbe Bende, s így az iskolába sem mehet.

Bende erre az információra azt reagálta, idézzük,

“nem kell aggódni már kitaláltam hogyan szökök meg. A szobám a harmadik emelten van, de az eresz pont az ablakom mellett húzódik. Azon le tudok majd mászni”

– sikerült nagy nehezen, hosszas ábécéismételgetés után megtudni Bendétől.

A jelenlegi állapotában ehhez sok sikert és égi csodát kívántunk neki az interjú végén.