Az érettségi hetén Dancsó is megőrült!

Rovat

Megosztás

Ha csak egy pillanatra is, de kapcsolj ki te, mint érettségiző, s nézzük meg együtt 2 tétel utolsó pillanati átnézése közepette, hogyan őrült meg Dancsó!

„A klip progresszív, modern, és kompromisszumoktól mentes.”

A Go Crazy című videoklip már 2 éve meg lett tervezve, de csak most érkeztek el a felvételekig, mesélte Dancsó a videóban. Peti szeretett volna egy nagyon beteg, nagyon őrült valamit, amit még senki sem alkotott meg. Először a dal címe Dresscode lett volna, ám mai formája végül a Go Crazy becsületes nevet kapta. A dalszövegért, ahogyan eddig mindig, most is Milkovits Mátyás volt a felelős.

Láthatjuk a szuper 3D-s stúdiót is, ahol elkészült a videoklip, s azt is megtudhatjuk, a koncepciót a Special Effects Ltd. biztosította. Káosz, bolondság, a 90-es évek hangulata, minden IS megjelenik! A vágása folyamatai nagyon izgalmasak, még a munkafolyamatokat is megleshetjük. Ha a forgatási technikákat nézzük, konkrétan egyetlen 3D-s ledkockában vettek fel minden kis képkockát. A kamerára felszereltek egy jeladót, mely kivetíti a 3D-s képet, s már mehet is a felvétel, wao, micsoda őrült technika!

Főkép: YouTube

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta