Az esküvő legjobb pillanatai

Rovat

Megosztás

Mindenki másként élte meg a Középsuli esküvőjét. Volt, akinek élete legszebb napja volt, másnak a legrosszabb, de minden bizonnyal lesz olyan is, akinek hatalmas lelkiismeretfurdalást okoz az este. De lássuk most azt, melyik szereplőnek mi volt a kedvenc része a napból! 

Bánki Beni

Csaninak a kedvenc hobbija a tánc, breakelni már elég jól tud. Az esküvőn pedig a dj-k zenéjére sok mozdulatot ellesett Happy Tibitől és Szasától. Egész este Rékával ropta, még jó, hogy Vitó Zsombi nem lett féltékeny rá.

Zsani

A kedvenc pillanatom az az volt, amikor elengedték a fehér galambokat. Gyönyörűek voltak azok a madarak.

Réka

A kedvencem a közös vacsora volt. Én az ikrekkel ültem egy társaságban és teljesen feldobtuk a hangulatot. A végére már többet nevettünk, mint ettünk, annak ellenére hogy milyen nagy volt a választék.

Zsófi

A kedvencem az volt, hogy annyira élethű volt az egész esküvő, mintha tényleg egy valódi házasságkötés részesei lennénk. Ráadásul az egész jelenet egyszer zajlott le, semmit nem vettünk újra, így még inkább élethű érzést keltett.

Juli

Az én kedvenc pillanatom a többi szereplő és vendég őszinte reakciója volt arra, hogy nem Rozi ment le a lépcsőn, hanem én.

Tibi

A kedvenc részem a stégen volt, mikor galambokat eregettünk és rizst szórtunk. Tök jól nézett ki, és ahogy közbe egy drón vette az egészet, szerintem elég menőre sikerült.

Bende

A kedvencem az volt, amikor olyan hajnal 2 környékén végre leálltak a kamerák, és átöltözhettem kényelmesbe, ugyanis bár az öltöny tökéletesen a méretem volt, de azért egész nap abban lenni, már nem a legjobb. Így mikor végre átvehettem a farmergatya-póló kombót, az nagyon jól esett.

Dominik

A kedvenc pillanatom talán az volt, mikor egy nagy családként tudtunk bulizni és szórakozni. Kevés jobb dolog van ennél.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta