Az OTP Junior Nagyszínpadon az utánozhatatlan Péterfy Bori zenélt

Rovat

Megosztás

Az OTP Junior Nagyszínpadon megállás nélkül mennek a koncertek! A Péterfy Bori & Love Band megint ütős koncertet adott a tomboló tömegnek.

Középsuli Olivér egyik nagy kedvence Péterfy Bori, elmondása szerint, ő mindig fergeteges bulit csinál. Egészen közel juthatott a színpadhoz, egyenesen a színpad és a nézőtér közötti részről szívhatta magába az impulzusokat.

Bori nem sokat szokott teketóriázni, ha a rajongóival való kapcsolatépítésről van szó…fel is mászott az elválasztó kordonra, hogy érintkezhessen rajongóival. Mondhatjuk, hogy nem az a távolságtartó sztár típus. Nem csoda, hogy ilyen sokan kedvelik. Az OTP Junior Nagyszínpad előtti, és a nézőtéren kívül eső rész is bulizókkal volt tele.

Jómagam még nem voltam Bori koncertjén, de már most látom, hogy biztosan leszek, hiszen Olivér szerint azt nem lehet kihagyni. Így fogalmazott, amikor élményeiről kérdeztem:

Bori nem koncertet szokott adni, hanem show-t! 🙂

 

Akik ott voltak, csak ennyit mondtak: ESZMÉLETLEN JÓ VOLT! Hát ez elég meggyőző.

A színpadi effekteken sem spóroltak a szervezők. A fények Bori legfülbemászóbb slágereit is még különlegesebbé tették, nem beszélve a szárnyakról, melyek mindenki szeme láttára gyönyörű pillangóvá változtatták őt.

A színpad többi fellépőjét elnézve, az OTP nem lőtt mellé a programlistával. Pont azok a bandák jönnek, akik a fesztiválozó tömeget biztos, hogy meg tudják mozgatni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta