Azt beszélik! Mi történt a Középsuli régen látott szereplőivel?

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozatban vannak olyan szereplők, akik már nincsenek benne az aktuális részekben. Most eláruljuk azt, hogy miért, mi történt velük a sorozat szerint!

Eszti, aki kígyóbűvölőnek állt.

A Középsuli egyik epizódjában is elhangzott egy visszaemlékezés során, hogy mi történhetett Esztivel, és akkor tudtuk meg azt, hogy a kígyó harapás olyan nagy hatással volt rá, hogy úgy döntött legyőzi félelmét és a kígyóknak szenteli életét. Érdekes és bizarr jövő, de legalább fejlődött egy nagyot lelkileg, mert legyőzte azt, amitől rettegett.

Berci, aki már Hollywoodban forgat.

Berci, a stréber nagyon hamar otthagyta a Középsulit, mivel beindult a filmes karrierje és ösztöndíjjal kimehetett Amerikába. Az évek alatt rendkívül keményen dolgozott és színészi pályafutását is elkezdte, ugyanis a Star Wars IX. epizódjában ő játszhatta az egyik rohamosztagost.

Matyi, kit már csak Mátyásnak hívhatunk.

Matyi miután átiratkozott máshova, mert látta, hogy Barbit nem fogja tudni visszahódítani Bendétől, elkezdte felkutatni felmenőit és kiderült, hogy Mátyás király leszármazottja. Azóta csak Mátyásnak hajlandó hívatni magát és követeli a trónt, mint igazságos király bízván abba, hogy így visszahódíthatja Barbit.

Korinna, aki divattanácsokat ad.

Korinnával, a suli bombázójával utoljára Bende és Rozi esküvőjén találkozhattatok. Rozi egyik koszorúslányaként pompázott, nem hiába, hiszen ő állt a legközelebb a menyasszonyhoz. Egy korábbi beszélgetésükből kiderül, hogy Korinna inkább magántanuló lesz, mert már nem bírja elviselni a sok “hülyét”, és divattanácsadásból fog megélni.

Réka, akiről csak teóriák vannak.

Talán a vadóc Réka az egyedüli, aki kakukktojás a többi volt osztálytárs között, ugyanis nincs konkrétum, hogy mi történt vele. Az osztályban ugye az lett mondva, hogy kiment Berci után, viszont Dominik látta, ahogy holtan fekszik a pincében. Dominikot mindenki lehordta, azért amit mondott, ám nem sokkal később az osztálynak ott kellett hagynia az iskolát, mert a pincében egy hullára bukkantak. Talán tényleg Rékáé volt? Vagy valaki teljesen más? Az is lehetséges, hogy a Középsuli egyik legnagyobb titkára még fény fog derülni!

Vasárnap 17 órakor érkezik a Középsuli 134. része!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta