Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Nyerjetek egy hétvégét a Középsuli egyik helyszínén: fotózzatok Fóton

Nyerjetek egy hétvégét a Középsuli egyik helyszínén: fotózzatok Fóton

Nagy nyári fotópályázatot hirdet a Fótinfo. Augusztus 31-ig várják a képeket a mesés díjakért. A fődíj két páros wellnesshétvége félpanzióval, méghozzá abban a ráckevei szállóban, ahol a Középsuli részeket is forgatjuk.

Két kategóriában lehet nevezni: fóti lakosok képei, illetve Fótról készült képek. Az utóbbi kapcsán jelentkezhettek ti is!

Fóton járva készítsetek képet bármiről, ami megtetszik nektek!

Lehet az egy finom süti, akár fagyizás a családdal, hamburgerezés a haverokkal, a város főterén álló árnyékot adó fák, sétálás közben elkapott pillanat…és még sorolhatnánk. Osszátok meg a felejthetetlen és megörökített pillanataitokat! Képeiteket küldjétek el a foto@fotinfo.hu címre. Figyelem! Egy pályázó három képet küldhet összesen.

Pályázat időtartama: július 1- augusztus 31.

A képek megjelennek a Fótinfo Facebook-oldalán. A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt, de nektek is lesz beleszólásotok a dologba: a legtöbb Facebook-szavazatot kapott fotót közönségdíjjal jutalmazzák.

A fődíj kétszemélyes: két éjszakás wellnesshétvége, félpanziós ellátással a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben. A többi helyezett értékes ajándékokat kap. A díjátadó szeptember végén lesz.

Addig is élvezzétek a nyarat, és fotózzatok is persze!

Forrás: Fótinfo

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share