Baby tedd el a pénzt, van elég! – Debütált HRflow és MISSH közös nyári vibe-ja!

Rovat

Megosztás

Csak bizonygatod a boldogságod, de teljesen felszínes, miért nyomozgatsz utánam, ha mást mutatsz?! Őrült szexi, bikinis lányok HRflow és MISSH legújabb videoklipjében, íme a szerzemény!

Több magyar előadóval is szerepelt már egy színtéren Hegyi Roland, művésznevén csak HR flow, aki nem szóló karrieristaként kezdte, ugyanis legelső formációja a Dirty West volt, amit egy jó barátjával alapított még 2009-ben. 2013-ban társa kilépését követően egyedül folytatta a zenei pályát, azonban az átütő sikert a Karolina című dal hozta meg számára 2017-ben. Azóta folyamatosan pörög a Spotify-on, klipjei le sem esnek a YouTube felkapott listájából, melyek közül is a leghíresebb dala a Giaj-jal közös Nehéz című sláger, mely már több, mint tízmilliós megtekintésnél jár.

Még csak pár napos a Van elég című zeneszám, máris felkapták, ami nem is csoda élen a vadító piros bikinis, atom szexi klipbéli hölgyeménnyel! A szerelem témáját dolgozza fel a szöveg nyári köntösben, biztosan érted, ha azt mondom, féltékenységi rohamok, felszínes boldogság, egy tőről fakadnak. A videoklip elég summervibe-osra sikerült a csodás kék égbolttal, a bombázókkal és a hajózási vágóképekkel. A dalban együttműködött MISSH, aki raszta frizurájával és rap tudásával abszolút passzol a videoklip koncepciójához, arról nem is beszélve, hogy segített a szövegírásban is.

Baby tedd el a pénzt, láthatod, van elég, nem számít semmi, csak ez, dúdolják a srácok. Mit tippeltek, komolyan gondolták, avagy a mai generáció társadalom kritikájával állunk szemben?

Láttad már a 161. rész előzetesét?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta