Hódi Pamela kiakadt, bíróság elé cipeli Berkit!

Rovat

Megosztás

Felelőtlen viselkedés, apa-anya harcok, gyermek láthatási jog, bíróság?! Hódi Pamelának elege lett, mindent kitálalt Instán exével, Berki Krisztiánnal kapcsolatban!

Régóta tudjuk, azóta megy a heves vita Pamela és Krisztián között, mióta elváltak útjaik, ám úgy tűnik, most telt be végleg a pohár, ugyanis hétvége alkalmából az ex barátnő kitálalt Instagramon, mondván bírósági pert indít volt párja ellen, az okokat képek formájában osztotta meg, melyen minden fontos infó megtalálható!

Pami úgy véli, már több, mint fél éve járnak ügyvédhez azért, hogy Nati ne szenvedjen hiányt semmiben. Az aláírt papírt Krisztián már aznap este megszegte. Állítása szerint Krisztián magatartása nem minősíthető, egyetlen célja csupán annyi, beszéljenek róla az emberek, a figyelem középpontjába kerüljön, elfelejtve azt, hoppá, van egy kislánya!

„Az édesapjának köszönhetően számíthatok majd arra, hogy romlik a teljesítménye, ujjal mutogatnak majd rá az utcán!”

Pamela szerint az önzőség, a médiában való megfelelés, a középpontban akarok lenni utáni vágy sokkal magasabb pilléren mozog, mint a család biztonsága. Évek munkájába telt, mire megtanulta kezelni indulatait a virtuális bántalmazásokkal kapcsolatban, ami állítása szerint Krisztiánból azóta is hiányzik.

„A célom nem a sárdobálás folytatása, hanem annak teljes megállítása.”

A fiatal anyuka szeretne véget vetni ennek az egész konfliktusnak kettejük között, ezért fordult ügyvédhez és bírósághoz, melynek még nem tudni semmilyen kimenetelét, annyi bizonyos, több influencer egyetértését fejezte ki a komment szekcióban, többek között Kárpáti Rebeka és Borzi Vivien is. A vádakra Berki még semmilyen reakciót nem tett, kíváncsiak várjuk a folytatást.

Láttad már a 161. rész előzetesét?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta