Ezt nézed:  / Hírek / Zene / Backstage Fórum – A médiafal áttörése

Backstage Fórum – A médiafal áttörése

November 15-én folytatódik a Backstage fórum, a Hangfoglaló Program zeneipari előadás- és beszélgetéssorozata az A38 Hajón. Az esemény ezúttal a zenekari menedzsment és a hatékony sajtókommunikáció témája köré szerveződik, a legbeavatottabb újságírók, szerkesztők, menedzserek és előadók közreműködésével.

A 9:30-kor induló program első műsorszámát Réz György (újságíró-szerkesztő, Majdnem Híres Rocksuli) vezényli, Rónai Andrással (Recorder.hu szerkesztő), Biczó Andreával (Phenomenon.hu), Balogh Rolanddal (Ígéretes titánok) és Vető Viktóriával (Sziget Iroda sajtófőnök) beszélgetve a médiafal áttörésének lehetőségeiről. Ezt követően Nagy Adri (Quimby menedzsment) veszi át a szót, aki a sikeres menedzsercsapat felépítéséről és feladatköreiről tart előadást. A délután főszáma az Anna and the Barbies zenekar Álmatlan című koncertfilmje lesz, amely az együttesnek a Fővárosi Nagycirkuszban 2016 novemberében megrendezett lemezbemutatóját örökíti meg.

Először Pásztor Annával és a zenekar többi tagjával, valamint a filmrendezőkkel Porkoláb Norberttel és Tanca Norberttel hallható beszélgetés a koncertfilmek természetéről, hatásairól, majd 15:00-kor a közönség megtekintheti az egyedülálló zenés dokumentumfilmet.

A belépés díjtalan, de a korlátozott befogadóképességre tekintettel regisztrációhoz kötött.

A regisztráció IDE kattintva végezhető el.

Részletes programleírás az esemény facebook oldalán található, ami IDE kattintva érhető el.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.